Disney+ ilk Türk dizisi Kaçış için fragman yayınladı

Ersin Kılıç 26.05.2022 - 13:21
Disney+ ilk Türk dizisi Kaçış için ilk teaser videosunun ardından fragmanı da yayınladı. 14 Haziran'da çıkacak dizide Engin Akyürek başrolde yer alıyor.

Disney+ servisinin ülkemizde faliyete geçmesine artık çok kısa bir süre kaldı. tarih yaklaştıkça çalışmalarına hız veren Disney+ ilk Türk dizisi Kaçış için yeni bir fragman yayınladı. 

Disney+ ilk Türk dizisi Kaçış için fragman geldi

Disney filmleri dışında Marvel, Pixar, Lucasfilm, National Geographic ve 20th Century Fox yapımlarıyla da karşımızda olacak. Tabi bunlarla beraber ülkemizden de Atatürk dizisi gibi bazı projelerin de platformda yayınlanacağını göreceğiz. Fakat daha öncesinde Disney+'ın ilk Türk dizisi Kaçış yayınlanacak.

İşte Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu gibi isimlerin yer aldığı dizinin fragmanı ve Disney+'ın dizi hakkında verdiği yeni bilgiler şu şekilde;

Yapımcılığını O3 Medya ve Same Film’in üstlendiği, hikayesini Engin Akyürek’in kaleme aldığı, senaryosunu Ali Doğançay’ın yazdığı ve yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu Disney+’ın ilk Türk orijinal dizisi ‘Kaçış’ın resmi fragmanı ve poster serisi yayınlandı. ‘Kaçış’ için heyecanın giderek yükseldiği şu günlerde seyircinin beğenisine sunulan fragman, dizinin gizemli dünyasından merak yaratan kesitleri gözler önüne seriyor.

Fragmanda “Hayatta kalmak için ne kadar ileri gidebilirsin?” sorusu dikkat çekerken verilecek zorlu mücadele şimdiden heyecanla bekleniyor. Karakteriyle çok konuşulacak Engin Akyürek’in yer aldığı poster serisinde ise dizi için kurulan etkileyici atmosferden ipuçları veriliyor. Ortadoğu’da yaşananları, diziye de adını veren yüksek tempolu bir kaçış serüveni üzerinden aktaracak olan dizi, hafızalara kazınacak sahneleriyle merakla bekleniyor.

Ses getirecek aksiyon sahneleri ve birçok duyguyu bir arada tattıracak öyküsüyle ‘Kaçış’ın kadrosunda Engin Akyürek’e İrem Helvacıoğlu, Aziz Çapkurt, Onur Bay, Leyla Tanlar, Aras Aydın, Levent Ülgen gibi birçok başarılı isim eşlik ediyor. 

Disney+ ilk Türk dizisi Kaçış için fragman yayınladı

 ‘Kaçış’; savaş fotoğrafçısı Mehmet ve farklı ülkelerden gelen bir grup gazetecinin; araştırma yapmak üzere bir Ezidi köyüne gidişleri ile başlıyor. Dizide sınır ötesine gizlice geçen grubun bir baskın sonucu radikal terör örgütünün eline düşmeleri, sonrasında yaşadıkları dramları, değişimleri ve kaçış hikayeleri heyecan dolu bir dille anlatılıyor.

Araştırma ekibinin kurtulmak için vereceği zorlu mücadeleyi anlatırken Orta Doğu’da yaşanan insanlık dramına da farklı bir bakış sunacak olan ‘Kaçış’ platformun açılışıyla beraber 14 Haziran’da Disney+’ta yerini alacak.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 14:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.05.2022 23:29
Bunlar Türkler konusunda çok kompleksiler. Mesela Uncharted filminde bile ilk çizilen Dünya haritası diye Piri Reis'ın haritasına yer vermezler. İstanbul'un fethini bile Justiniani gözünden anlatmışlardır. O yüzden hiç merak etmiyorum. Yabancı yapımcılar biraz Kurtlar Vadisi veya Ezel izlesinler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.05.2022 17:19
Türk dizisi mi?? Türk dizisinde orta doğu dramı anlatılıyorsa o Türk dizisi değil, orta doğu dizisidir
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.05.2022 15:57
"Ortadoğu" ve "insanlık dramı" lafları yurtdışı kökenli bir platformda yan yana kullanılıyorsa, kaçak göçmen öven bir yapım sizi bekliyor demektir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.05.2022 22:55
Ben Türk dizisi değil, saçma sapan bir orta doğu dizisi görüyorum. İzleyeceklere acınası bir dizi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
maxpayne59
maxpayne59 26.05.2022 20:37
Farklı bir bakış açısı sunmuyorlar sanki, ortadoğuda ezilen halk, orda birileri mağdur. Belki de Türkiye ye göçleri haklı gösterecekler gibi geliyor. Farklı bakış açısı dediğin o halkın kendi kendine neler yaptıklarını, ne kadar adi bir toplum olduklarını göstermeyle olur orada. Umarım yanılırım...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Disney+ ilk Türk dizisi Kaçış için fragman yayınladı
İlginizi Çekebilir