Disney+ Kaçış dizisi için ilk teaser yayınlandı

Ersin Kılıç 7.05.2022 - 14:30
Disney+ kaçış dizisi için yayınlanan görsellerin ardından ilk teaser videosu da geldi. Platformun ilk Türk dizisinde Engin Akyürek başrolde yer alıyor.

14 Haziran'da ülkemizde de yayın hayatına başlayacak olan Disney+ için geri sayım başladı. Disney filmleri dışında Marvel, Pixar, Lucasfilm, National Geographic ve 20th Century Fox yapımlarıyla da karşımızda olacak. Tabi bunlarla beraber ülkemizden de Atatürk dizisi gibi bazı projelerin de platformda yayınlanacağını göreceğiz. Fakat daha öncesinde Disney+'ın ilk Türk dizisi Kaçış yayınlanacak. 

İşte Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu gibi isimlerin yer aldığı Kaçış dizisinin ilk görüntülerinden sonra kısa bir teaser videosu da paylaşıldı. Yayınlanan bu video ve Disney+'ın dizi hakkında verdiği bilgiler şu şekilde;

Disney+ Kaçış dizisi için ilk video geldi

Yapımcılığını O3 Medya ve Same Film’in üstlendiği, hikayesini Engin Akyürek’in kaleme aldığı, senaryosunu Ali Doğançay’ın yazdığı ve yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu Disney+’ın ilk Türk dizisi ‘Kaçış’tan ilk teaser seyirciyle buluştu. Dizinin etkileyici atmosferine dair ipuçlarının verildiği ilk teaser’da Orta Doğu’da yaşanan insanlık dramı, dizinin başrolünde yer alan Engin Akyürek’in canlandırdığı ‘Mehmet’in gözünden seyirciye aktarılıyor. Çarpıcı anlara sahne olan teaser, diziye dair heyecanı giderek yükseltiyor.

Dram, macera ve aksiyonu bir araya getirecek dizide Akyürek’e İrem Helvacıoğlu, Aziz Çapkurt, Onur Bay, Leyla Tanlar, Aras Aydın, Levent Ülgen gibi birçok başarılı isim eşlik ediyor.

Disney+ Kaçış dizisi için ilk teaser yayınlandı

‘Kaçış’; savaş fotoğrafçısı Mehmet ve farklı ülkelerden gelen bir grup gazetecinin; araştırma yapmak üzere bir Ezidi köyüne gidişleri ile başlıyor. Dizide sınır ötesine gizlice geçen grubun bir baskın sonucu radikal terör örgütünün eline düşmeleri, sonrasında yaşadıkları dramları, değişimleri ve kaçış hikayeleri heyecan dolu bir dille anlatılıyor. Araştırma ekibinin kurtulmak için vereceği zorlu mücadeleyi anlatırken Orta Doğu’da yaşanan insanlık dramına da farklı bir bakış açısı sunacak olan ‘Kaçış’ çok yakında sadece Disney+’ta yayınlanacak.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2022 15:51
Eğer bu dizi netlix dizilerinden güzelse disney alırım en az 1 ay . Yeterki politika yapmasın yankiler ??
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2022 09:01
Kesin alırsın. Oğlum yemiyoruz sizin bu hikayelerinizi. Siz alışmışsın bedavacılığa. Gidip sitelerden izleyeceiinizi adımız gibi biliyoruz.
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2022 08:31
aman senin alacağın 1 ayla zengin olacak Disney
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2022 08:30
ne zaman?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2022 18:28
Konu Türkiye olunca hep savaş, terör, doğu, ortadoğunun cehaleti. Zaten başka işleyecek konu yok aga.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2022 17:35
Bizim yapımcıların kafası başka senaryolara çalışmıyor sanırım. Disney+ gibi dünya devi bir şirkete giriyorsun, ama yaptığın diziye bak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Disney+ Kaçış dizisi için ilk teaser yayınlandı
İlginizi Çekebilir