Disney Plus platformu PS4 ve Xbox One'a da gelecek

Furkan Güler 23.08.2019 - 10:58
Sevindirici haber!

Disney'e ait markaların yayınlanacağı Disney+ için yeni bir duyuru daha yapıldı. Açıklanan yeni bilgiye göre Disney+ platformu çıktığı dönemde PlayStation 4 ve Xbox One için de yayınlanacak. İlk olarak internet tarayıcıları, mobil platform ve akıllı TV'ler için duyurulan platformun konsollar için de çıkacak olması sevindirici. Netflix'e sağlam bir rakip olması beklenen Disney+ özellikle animasyonları ve Marvel'dan çıkan yapımlarıyla büyük bir abone sayısı kazanabilir. Nintendo Switch'i es geçen platformun çıktıktan sonra Switch'te de bulunacağını düşünüyoruz.

Disney+ platformu PS4 ve Xbox One'a da gelecek

Bakalım Disney+ ile birlikte özellikle Star Wars ve MCU'ya içerikler Netflix ve diğer platformların karşısına nasıl duracak?

Disney Plus nedir?

Disney+ sistemini aslında direk olarak Netflix, BluTv, Amazon Prime, DC Universe ya da Hulu gibi sistemlere benzetilebilir. Yani üyelik sistemine sahip olan bu sistem, kendine özel film ve dizileri ile birlikte kütüphanesini de güncel tutmaya çalışacak. Disney'in elinin altında bulunan markaları göz önüne aldığımızda, sinemada gösterilen birçok filmin lisans problemleri yoksa, daha sonra Disney+ üzerinden yayınlanacağını da söyleyebiliriz. Firma Marvel ve Star Wars markaları başta olmak üzere Pixar ve National Geographic gibi yayınlara da sahip. Nitekim Comic Con fuarında başta Marvel kanadından olmak üzere bu platforma özel birçok dizi projesi de duyurulmuştu.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 22:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
Disney Plus platformu PS4 ve Xbox One'a da gelecek
İlginizi Çekebilir