Disney, Star Wars Outlaws'ın Çıkış Tarihinde Kararsız

Utku Biçer 3.01.2024 - 11:15
Disney bir blog yazısıyla ortalığı karıştırdı. Star Wars Outlaws’ın çıkış tarihi açıklandı fakat ardından düzenlendi. Şu an için kesin olmayan bir çıkış tarihi var, o da 2024.

Bugün erken saatlerde kısa bir süreliğine, Ubisoft’un açık dünya soygun oyunu Star Wars Outlaws’ın 2024’ün sonuna yakın bir zamanda çıkacağı açıklandı ama açıklama geri çekildi. Disney Parks’ın blog yazısı aracılığıyla gelen haber, tam olarak kesin bir çıkış tarihi olmasa da daha önce bildiklerimizden (2024’te çıkması bekleniyor) kesinlikle daha kesin.

Star Wars Outlaws: Beklenen Çıkış Tarihi ve Geri Çekilen Açıklama

“Star Wars hayranları için bir açık dünya oyunu olan Star Wars Outlaws, 2024 yılının sonlarında piyasaya sürülecek. Oyun galaksideki hem ikonik hem de farklı yeni gezegenleri keşfetmenizi sağlıyor. Yoldaşı Nix ile özgürlük ve yeni bir hayata başlamanın yollarını arayan yeni etme Kay Vess olarak her şeyi riske atmanız mümkün. Eğer risk almayı seviyorsan, galaksi fırsatlarla dolu.”

Star Wars Outlaws: Beklenen Çıkış Tarihi ve Geri Çekilen Açıklama

Bu blog yazısı yayınlandıktan sonra insanlar “bu yılın sonunda” kısmını fark etmeye başladı ve kısa bir süre sonra blog yazısı tekrar güncellendi. “Çıkış zamanı” tarihini hızlı bir şekilde düzenleyerek, şimdi ise Star Wars Outlaws’ın “2024’te” çıkacağını söylüyor.

Her halükârda, 2024’ün son ayları iyi bir bahis: Tatil dönemi kalabalık ama yine de geleneksel para kazanma sezonu. Şu an hala yıl içerisinde olduğumuz ve kesin bir çıkış tarihi gerçeği olmaması, yıl sonundan “daha erken” çıkması ihtimaliyle umutlarımızı ayakta tutuyor. Star Wars Outlaws’ın Skull ad Bones gibi 2025 veya daha ötesine yelken açma ihtimali de söz konusu. Ancak şimdilik önümüzde kesin olmayan bir “2024” tarihi var. Bir Ubisoft temsilcisi PC Gamer’a gönderdiği açıklamada, blog gönderisinde bir hata olduğunu ve çıkış zamanının değişmediğini söyledi.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 23:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.01.2024 11:46
Sanki Far Cry oyununun Starwars versiyonunu yapacaklar gibi geliyor. Yani Ubisoft sonuçta. Herşeyi tekrar ediyorlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.01.2024 14:47
Oyun AA olacakmış, ben AAA olacak sanıyordum. Beklentim %75 oranında düştü. Eclipse ne olacak acaba, 2 yıldır haber yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Disney, Star Wars Outlaws'ın Çıkış Tarihinde Kararsız
İlginizi Çekebilir