Divinity: Original Sin 2 için ücretsiz bir DLC yayınlandı

Alparslan Gürlek 15.06.2020 - 09:14
Larian Studios tarafından geliştirilen Divinity Original Sin 2 için bugün ücretsiz bir ek paket yayınlandı. Hediye çantası dedikleri DLC şuanda indirilebilir.

Larian Studios tarafından geliştirilen ve çok sevilen rol yapma oyunu Divinity: Original Sin 2 için bugün yeni bir ücretsiz DLC yayınlandı. Larian Studios aynı zamanda Baldur's Gate 3 için çalışmakta bilgisini de geçelim.

Divinity: Original Sin 2 için ücretsiz indirilebilir içerik yayınlandı

Sevilen serinin sevilen oyunu Divinity: Original Sin 2 için yayınlanan indirilebilir içerik, ücretsiz olarak oyunun sahipleri tarafından otomatik güncelleme ile indirilebilir. Hali hazırda ek paket, şuanda kütüphanesinde Divinity: Original Sin 2 olan herkesin kütüphanesine eklenmiş durumda. 

Divinity: Original Sin 2 için ücretsiz bir DLC yayınlandı

"The Four Relics of Rivellon" adıyla çıkan yeni ek paket, aynı zamanda Divinity: Original Sin 2 için çıkan en büyük ek paket olma ününe de sahip.

Larian'ın söylediğine göre oyuncular Rivellon'un dünyasını keşfederken bir yandan da yeni zırh setleri edinebilecekler. Ayrıca bu ek paket ile birlikte yeni bir içerik daha duyuruldu. Godwoken adıyla gelecek olan yeni görsel sanat kitabı içerisinde oyunun hikayesinde yer alan altı Godwoken -oyun hikâyesiyle pararlel bir özel isimdir- karakterin detaylarını içerecek. İki sürüm halinde gelecek olan bu dijital sanat kitabı yaklaşık 300 sayfadan oluşacak. Oyunun derinliklerine inmek isteyen oyuncular için karakterler hakkında temiz bilgi edinebilecekleri bir kaynak görevinde olacağını düşünüyorum. Divinity: Original Sin 2 oyununu çok seven biri olarak bu kitabın içerdiği bilgiler şimdiden dikkatimi çekmiş durumda. Bunun nedeni ise Divinity: Original Sin 2 oyununda oluşturduğunuz ekibi içeren her karakterin kendi hikâyesi ve görevleri var fakat temeli olmayan oyuncular için anlamlandırmak ilk etapta zor. Oyunun neredeyse yarılarına gelindiğinde ancak karakterleri tanıyıp anlayabiliyoruz fakat öncesi halen bulanık kalıyor. İşte bu dijital sanat kitabında karakterlerin Divinity: Original Sin 2'den öncesinde yaşadıkları ve neden Godwoken oldukları anlatılacak.

Henüz bu dijital kitap için elimizde bir çıkış tarihi yok fakat ücretsiz DLC ile oyuna olan ilgiyi daha da canlandırmak istedikleri ortada. Haddim değil lakin RYO seven herkesin en azından bir kez Divinity: Original Sin 2 oynamalarını da içtenlikle tavsiye ederim. Bütün rol yapma oyunlarında olduğu gibi Divinity: Original Sin 2 de içerisinde hayata dair güzel mesajlar barındırıyor. Oyunun şuanda Steam üzerinde %50 indirimde olduğunu da söylemiş olayım.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 22:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.06.2020 09:46
Oyun teknoloji olarak gelmiş geçmiş en iyi izometrik rpg.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Divinity: Original Sin 2 için ücretsiz bir DLC yayınlandı
İlginizi Çekebilir