Divinity: Original Sin 2 iPad yolcusu

Özgür Deveci 27.06.2020 - 16:39
Larian Studios tarafından geliştirilen ve yayınlanan rol yapma oyunu Divinity: Original Sin 2 iPad'e geliyor. Detaylar haberimizde!

Larian Studios tarafından geliştirilen ve yayınlanan rol yapma oyunu Divinity: Original Sin 2, iPad'e geliyor. Yayıncı firma, Apple'ın WWDC 20 konferansı sırasında oyunun demosunu yayınladı. Divinity: Original Sin 2'nin iPad sürümü için Apple ve Elverils ile birlikte çalışan stüdyo, iPad portunda dokunmatik kontrollere, yeni bir kullanıcı arayüzüne ve yerleşik kontrolcü desteğine yer verecek. Oyunun çıkış tarihi ise açıklanmadı.

Divinity: Original Sin 2 iPad yolcusu

Divinity: Original Sin 2 iPad yolcusu

Divinity Original Sin'in devamı olan ve Larian Studios tarafından geliştirilen rol yapma oyunu Divinity: Original Sin 2 iPad'e geliyor. Geliştirici ekip oyunun Definitive sürümünün iPad portu için Apple ve Elverils ile birlikte çalışıyor. Oyunda dokunmatik ekran kontroller ve yepyeni kullanıcı arayüzünün yanı sıra kontrolcü desteği de bulunacak. Oyun, Apple'ın Metal grafik API'sini ve Xcode 12 SDK'sını göstermek için kullanıldı. Daha çok oyunun geliştirme süreçlerini ortaya koyan videoyu buradan izleyebilirsiniz.

Apple artık Mac bilgisayarlarında Intel'in yongaları yerine kendi üretimi olan, Apple Silicon ismini verdiği yepyeni işlemcileri kullanacak. Bu noktada Divinity: Original Sin 2 gibi hardcore bir PC oyunu, çok fazla kaybetmeden iPad'e geçebilirse, gelecekte ARM tabanlı Mac'lerde de çalışabilir hale gelecek. Oyun hakkında daha fazla bilginin ileri bir tarihte duyurulması planlanıyor.

Divinity: Original Sin 2'da ekibini topla ve fantastik bir maceraya hazırlan! Tanrıların Mertebesini ararken ve dünyayı kurtarırken hayal gücün önündeki tek sınır olacak. Düşmanlarının üzerine yıkım yağdırmak için elementleri birleştir. Karşına çıkan her şeyi ezip geçmek için yeteneklerini kullan. Elf, İnsan, Cüce, Kertenkele ya da Yürüyen Ölü, hangisi olursan ol insanlar senin yolculuğunu bilecek ve bu efsaneye tepki verecek. Ama dikkat et, savaşta, eğlencede ve dostlukta başarılı olabilirsin, ama sadece bir kişi Tanrıların Mertebesine ulaşacak.

Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition oyunu PC, Mac, PlayStation 4, Nintendo Switch ve Xbox One platformlarında mevcut durumda. Oyunun PC sürümünü Steam üzerinden %50 indirimle 37,50 TL'ye satın alabilirsiniz. Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 21:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Divinity: Original Sin 2 iPad yolcusu
İlginizi Çekebilir