Doctor Strange 2 filmi için Sam Raimi ile görüşülüyor

Ersin Kılıç 6.02.2020 - 11:36
2000'li yıllardaki Örümcek Adam filmlerine imza atan Sam Raimi, Doctor Strange 2 filmi için kamera arkasına geçebilir

Doctor Strange 2 ya da tam adı ile Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmi için ünlü yönetmen Sam Raimi ile görüşüldüğü iddia edildi. Ülkemizde de büyük bir hayran kitlesine sahip olan örümcek Adam filmlerinin yönetmenliğini yapan Raimi, yeni film için kamera arkasına geçebilir.

Doctor Strange 2 filmi için Sam Raimi ile görüşülüyor

Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmi için aslında yönetmen krizi geçtiğimiz aylarda yaşanmıştı. İlk filmi yöneten ve gerçekten de iyi bir işe imza atan Scott Derrickson, Marvel ile fikir farklılıkları yaşadıklarını söyleyerek projeden ayrılmıştı. Bu ayrılık sonrası yönetmen arayışına geçen Marvel'ın görüştüğü isimlerden birisi de Sam Raimi oldu. Variety sitesinin haberine göre daha önce Örümcek Adam filmleri dışında Evil Dead gibi kült filmlere de imza atan Sam Raimi, bu göreve oldukça yakın.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminde Marvel Sinematik Evreni'nin en karanlık hikayelerinden birisinin anlatılması planlanıyor. Benedict Cumberbatch'i bir kez daha Stephen Strange rolü ile izleyeceğimiz filmde Wong karakterini canlandıran Benedict Wong ve Karl Mordo akrakterini canlandıran Chiwetel Ejiofor gibi isimler de yer alacak. İlk filmde Dr. Christine Palmer karakterine hayat veren Rachel McAdams'ın yeni filmde yer almayacağı açıklandı. Diğer taraftan MCU'da Scarlet Witch karakterini canlandıran Elizabeth Olsen'in de bu filmde olacağını biliyoruz. Mayıs ayında prodüksiyon aşamasına geçmesi planlanan filmin 7 Mayıs 2021'de gösterime gireceğini de hatırlatalım.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 22:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
Doctor Strange 2 filmi için Sam Raimi ile görüşülüyor
İlginizi Çekebilir