Doctor Strange 2'de aslında Demir Adam olacakmış

Ersin Kılıç 20.12.2022 - 14:08
Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminde Illuminati grubunun içerisinde aslında Demir Adam'ın olması da planlanıyormuş.

Açıkçası sizi bilemiyorum ama bir Marvel hayranı olarak Doctor Strange 2 filmini izlediğimde salondan içim buruk bir şekilde ayrılmıştım. Bunun nedenlerini uzun uzadıya anlatmayacağım, zira Doctor Strange in the Multiverse of Madness inceleme yazısında detaylı bir şekilde bahsetmiştim. 

Öncelikle eğer filmi hala izlemediyseniz haberin bundan sonrasının Spoiler, yani keyif kaçırıcı içeriklere sahip olacağı uyarısını yapalım.

Doctor Strange 2'de aslında Demir Adam düşünülmüş

Doctor Strange 2'de aslında Demir Adam olacakmış

Filmde bildiğiniz gibi Doctor Strange paralel bir evrende birçok karakterin varyantı ile karşılaşıyordu. Bu karakterlerin tıpkı çizgi romanlarda olduğu gibi Illuminati grubunu kurduklarını görmüştük. Normalde çizgi roman serisinde de bu grubun içerisinde Tony Stark, yani Demir Adam yer alıyordu. yeni gelen bilgilere göre filmde de bu karakter ilk düşünülen isimlerden birisi olmuş.

Filmin sızdırılan yeni konsept çizimine baktığımızda iki farklı Illuminati grubu üyesini görüyoruz. Captain Carter ve Captain Marvel dışında bu görselde filmde görmediğimiz Demir Adam varyantı ve Baldur the Brave karakteri yer alıyor. Hatırlarsanız film çıkmadan önce Demir Adam'a dair birçok söylenti ortaya çıkmış hatta ünlü oyuncu Tom Cruise'un Tony Stark varyantı olabileceği iddia edilmişti. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 20:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.12.2022 22:13
Günaydın merlin yenimi farkettiniz bunu? İronman olacağı dedikodusu film ilk duyurulduğunda ortaya çıkmıştı zaten. Bayağı geri kalmışsınız :))

--------------------------------

Haberi okudunuz mu?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Doctor Strange 2'de aslında Demir Adam olacakmış
İlginizi Çekebilir