Doctor Strange in the Multiverse of Madness fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 22.12.2021 - 19:57
Marvel'ın merakla beklenen Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminin fragmanı online olarak yayınlandı.

Marvel Sinematik Evreni'nin önümüzdeki yıl gösterime girecek ağır toplarından biri olan Doctor Strange 2 ya da tam adı ile Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmi beklenen fragman nihayet yayınlandı. Birçok Marvel hayranının geçtiğimiz haftadan itibaren sinema salonlarında izleme şansına eriştiği bu fragman online mecralarda da resmi olarak karşımıza çıktı.

UYARI: Fragman ve haber detayları Spider-Man: No Way Home ve What If izlemeyenler için SPOILER olabilir

Doctor Strange in the Multiverse of Madness fragmanı yayınlandı

Spider-Man: No Way Home filminin sonunda after credits sahnesi olarak yayınlanan bu fragmana baktığımızda olayların kaldığı yerden devam ettiğini görüyoruz. Çoklu Evren kapılarını açan Doctor Strange bir yandan yeni gerçeklikler ile yüzleşmek zorunda kalırken bir yandan da Mordo ve Supreme Strange ile karşılaşmak zorunda kalacak gibi duruyor.

Bu bağlamda tabi ki filmde Wanda'nın yeri de oldukça önemli olacak. Zaten Strange kendisine ilk geldiğinde olayların WandaVision'da gördüğümüz Westview hakkında olduğunu sanan karakteri aslında çok daha büyük br mücadele bekliyor gibi gözüküyor. Ayrıca filmin What If dizisinde de gördüğümüz olaylarla çok büyük bağlantısı olacak gibi. Çünkü Supreme Strange karakterini ilk olarak zaten bu dizide görme şansına erişmiştik.

Sam Raimi tarafından yönetilen Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminde Marvel Sinematik Evreni'nin en karanlık hikayelerinden birisinin anlatılması planlanıyor. Benedict Cumberbatch'i bir kez daha Stephen Strange rolü ile izleyeceğimiz filmde Wong karakterini canlandıran Benedict Wong, Karl Mordo karakterini canlandıran Chiwetel Ejiofor ve Wanda karakterine hayat veren Elizabeth Olsen gibi isimler de yer alacak.  Merakla beklenen Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminin 6 Mayıs 2022'de gösterime gireceğini de hatırlatalım.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness fragmanı yayınlandı

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 23:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.12.2021 00:56
End game den sonra, en çok beklediğim marvel filmi .Ha bu filmi ne geçer derseniz , Galaxtuslu bir film geçer Bence .
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.12.2021 21:44
Spiderman after creditsinde kinden daha uzun fragman. Ordaki 1 dk bişeydi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Doctor Strange in the Multiverse of Madness fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir