Doctor Who: The Edge of Reality oynanış videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 8.10.2021 - 16:32
Bulmaca dinamiklerini kendine has tarzı ile birleştiren Doctor Who: The Edge of Reality oyunu için ilk oynanış videosu yayınlandı.

En uzun soluklu dizi projelerinden biri olan ve aynı isimli yapımdan uyarlanan Doctor Who: The Edge of Reality, bulmaca dinamiklerini kendine has tarzı ile birleştiren bir oyun olacak. PC platformu dışında PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One ve Switch platformları için çıkacak oyunda Jodie Whittaker tarafından seslendirilen On Üçüncü Doktora evreni kurtarma görevinde eşlik etme şansına sahip olacağız. Oyunun yayınlanan ilk fragmanı, oynanış videosu ve detayları şu şekilde;

Doctor Who: The Edge of Reality oynanış videosu yayınlandı

Doctor Who: The Edge of Reality hakkında

  • Jodie Whittaker tarafından seslendirilen On Üçüncü Doktora evreni kurtarma görevinde sonik tornavidanı ustalıkla kullanarak yardım et ve konuk olarak aramızda bulunan David Tennant tarafından seslendirilen Onuncu Doktorla da tanış.
  • Uzay ve zaman düzleminde unutulmaz bir macera yaşa, korkunç yaratıklarla karşılaş ve akıllara durgunluk veren bir gizemi çöz!
  • Gerçekliğin zamanda kırılmalara neden olan yırtıkların tehdidi altında olduğu Kaos Evrenine gir ve kökenindeki gizemi çözmeye çalışırken iki unutulmaz Doktorla karşılaş.
  • Korkunç yeni bir düşmanla karşılaşırken Dalekler, Ağlayan Melekler ve Cyberman gibi klasik Doctor Who yaratıklarıyla da yüzleş.
  • Artık Doctor Who: Gerçekliğin Sınırında VR dışındaki platformlarda önceki Doctor Who: Gerçekliğin Sınırında üzerine kurulu genişletilmiş hikayesiyle yepyeni bir oynanış, yeni mücadeleler ve keşfedilecek yeni konumlar sunuyor.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 07:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.10.2021 18:52
Çok boş bir oyuna benziyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.10.2021 21:06
süper haber :))
Kalan Karakter: 300 Gönder
Doctor Who: The Edge of Reality oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir