Doctor Who’ya Arya Stark Geliyor!

Cem Süer 30.03.2015 - 17:35
Doctor Who’ya Game of Thrones’un şirin ve ölümcül yüzü Maisie Williams geliyor
Doctor Who, 50 yılı aşkın süredir ekranlarda yer almaya devam ediyor. Şimdiye kadar 13 başrol oyuncusu eskiten dizi, sayısız ünlü yüzü de konuk olarak aldı. Bilim kurgu ve fantastik dizi severler için Doctor Who önemli yapımlardan biri.

Hayranlar 9.sezonun başlaması için Sonbahar aylarını iple çekiyorlar. Geçtiğimiz sezon 13. Doctor, Peter Capaldi başrol bayrağını kapmış ve hayranları ikiye bölmüştü. Yeni serinin takipçileri 10 yıldır Doctor rolünde genç oyuncuları seviyorlar. Capaldi ise, yeni serinin en yaşlı başrol oyuncularından biri oldu.

Doctor Who’ya Arya Stark Geliyor!
Doctor Who şimdiye kadar, birçok popüler ismin seve seve konuk oyuncu olduğu bir yapım oldu. Yeni sezonda da bu adet değişmiyor. Game of Thrones’ta Arya Stark olarak ün kazanan sempatik oyuncu Maisie Williams, Doctor Who’nun yeni sezonuna konuk oldu. Şimdilik tek bir bölümde gözükecek olan Williams, önümüzdeki yıllarda Doctor’un yeni yol arkadaşı da olabilir.

Doctor Who hayranları, konuk oyuncuların, ileriki sezonlarda ana karakterlere dönüşmesine alışık. Dizinin baş senaristi ve yapımcısı Steven Moffat, Williams’ın rolüyle ilgili fazla detay vermekten kaçındı. Öte yandan, küçük yıldızın Doctor Who dizisinin değiştirecek kili bir role sahip olduğunu da açıkladı.

Maisie Williams, ise Doctor Who hayranı olarak dizide yer almaktan dolayı büyük bir sevinç duyduğunu belirtti.
Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 08:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
Doctor Who’ya Arya Stark Geliyor!
İlginizi Çekebilir