DOOM 3 VR Edition Playstation VR için çıktı

Ersin Kılıç 30.03.2021 - 00:01
Mart ayının ilk günlerinde Bethesda firması tarafından sürpriz bir şekilde duyurulan DOOM 3 VR Edition Playstation VR için çıktı

DOOM 3 VR Edition Playstation VR için Mart ayının ilk günlerinde duyurulmuş ve çıkış tarihi olarak 29 Mart verilmişti. Sürpriz bir şekilde Bethesda tarafından duyurulan oyun PS Vr için belirtilen tarihte çıkmış oldu. 2004 yılında PC platformu için çıkan oyun aradan geçen bu uzun süre zarfından sonra bu sefer sanal gerçeklik gözlüğünde karşımıza çıkmış oldu. Oyunun çıkış fragmanı ve Bethesda'nın oyunla ilgili yaptığı yeni açıklama şu şekilde;

DOOM 3 VR Edition Playstation VR sürümü çıktı

DOOM 3: VR Edition bugün itibarıyla PlayStation VR için çıktı. id Software'le işbirliği içindeki Archiact tarafından geliştirilen DOOM 3: VR Edition, aksiyon-korku türündeki nişancı oyununu stres dozu köklenmiş bir VR deneyimine dönüştürüyor.

Eksiksiz ve Geliştirilmiş Bir DOOM 3 Deneyimi

DOOM 3 ve Resurrection of Evil ile The Lost Mission genişletmelerini içeren DOOM 3: VR Edition, id Software'in klasik nişancı oyununu PSVR teknolojisi için uyarlıyor. Cehennem güçleri karşısında hayatta kalırken 15 saati aşan nefes kesen aksiyon süresince yeni doku, gölgelendirici ve ses efektleri ile UAC'nin korkutucu deneylerinin ardındaki gerçeği ortaya çıkarın. Cephanelikteki simgeleşmiş silahları kuşanın ve korkutucu ortamlardaki şeytani yaratıklarla savaşın. 

DOOM 3 VR Edition Playstation VR için çıktı

VR İçin Yenilendi

Sanal gerçeklik (VR) geliştirmeleri sayesinde dehşete hiç olmadığı kadar yakından bakın. Kafa takibi ile köşelerden bakabilir, el feneri takılı silahlarınızla vuruşlarınızı açılandırabilir, 180 derece hızlı dönüş işlevselliği ile sinsi iblisleri iş üstünde yakalayabilir ve bileğe takılı görüntüleme ile can, zırh ve cephane bilgilerinizi takip edebilirsiniz.

Hedef Kontrol Cihazı Desteği

Hedef Kontrol Cihazı desteği ile güçlü iblis öldürme silahlarınızı kendi ellerinizde taşıyın. Hedef Kontrol Cihazı'nın isabetliliğini kullanarak mükemmel kafa vuruşları yapın, kolayca köşeleri kontrol edin veya siper alırken körlemesine atışlar yapın ve parmağınızı tetikten çekmeden saldırılardan kaçın. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 19:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.03.2021 09:03
neden pc içinde çıkmıyor?
Kalan Karakter: 300 Gönder
DOOM 3 VR Edition Playstation VR için çıktı
İlginizi Çekebilir