DOOM Epic Games Store'da ücretsiz oldu

Alparslan Gürlek 19.08.2022 - 12:43
Epic Games Store ücretsiz oyunları arasında bu hafta sürpriz şekilde karşımıza çıkan Doom ücretsiz olarak kütüphanenize eklenmeyi bekliyor.

Epic Games bu hafta küçük bir sürpriz yaparak daha önce göstermediği bir oyunu da dağıtmaya başladı. Bildiğiniz gibi platformun oyunculara ücretsiz olarak sunacağı oyunlar genelde bir hafta öncesinden gösterilirdi ancak bu hafta durumlar biraz daha farklı işledi. Sürpriz şekilde DOOM ücretsiz olarak dağıtılıyor ve kütüphanenize eklemeniz için sizi orada 25 Ağustos'a kadar bekliyor olacak.

Doom ücretsiz olarak Epic Games Store'da bekliyor

Epic Games Launcher üzerinden ya da web tarayıcınızdan giriş yaparak Doom oyununu ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Tabi dağıtılan sürüm 2016'da çıkan DOOM ya da DOOM Eternal değil, hamilelik testinde ve hatta bir lego parçasında bile çalıştırmayı başardıkları DOOM 64 olarak karşımıza çıkıyor. Eğer nostalji yapmak ya da oynamadıysanız klasik FPS oyununun nasıl hissettirdiğini tatmak istiyorsanız bu güzel bir fırsat olacaktır. Hiçbir şey yapmak istemiyorsanız bile kütüphanenize ekleyin, dursun kenarda. Naçizane tavsiyemizdir.

Doom Epic Games Store'da ücretsiz oldu

Oyun fiyatlarının her geçen gün daha yükseklere tırmandığı bu dönemde dağıttığı oyunlarla kütüphanemizi dolduran Epic Games'e de buradan küçük bir teşekkür gönderelim. Dijital vitrin yayına girdiğinden bu yana sürekli olarak her hafta en az bir oyunu ücretsiz olarak oyuncularla buluşturuyor. Getirdiği yeni özelliklerle Steam ile rekabet etmeye çalışsa da henüz uzun bir yolu var. Teknik problemleri ve özellikleri geliştikçe, oyuncular arasında kullanım sıklığının daha da artacağını söyleyebiliriz. Tabi yine de yıllardır süregelen alışkanlıklardan ötürü, Steam oyun dünyasında sağlam bir yer edinmiş durumda.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 23:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.08.2022 20:10
Buna zaten 44tl değer biçmek hata. Satranç tahtası karelerine bakın, aynısı.
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2022 01:46
Abandonware olması gereken oyunu satıyorlar, bir de utanmadan zam yapıp öyle satıyorlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.08.2022 10:53
Doom 63 oynanmadan bu oynanir mi?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.08.2022 20:39
şahane bir haber
Kalan Karakter: 300 Gönder
DOOM Epic Games Store'da ücretsiz oldu
İlginizi Çekebilir