Doom Eternal Horde modu 26 Ekim'de geliyor

Murathan Özlü 21.10.2021 - 21:32
İptal edilen Doom Invasion modunun yerine geliştirilen "Ölene kadar savaş" temalı yeni Doom Eternal Horde modu gelecek hafta oyuna eklenecek.

Uzun zamandır beklenen Doom Eternal Horde modu gelecek hafta oyuna eklenecek. Doom Eternal'ın Invasıon modunun pandemi sebebiyle askıya alınmasının ardından Id Software, dikkatlerini "Ölene kadar savaş" mantığına dayalı Horde moduna yoğunlaştırdıklarını ifade etmişlerdi.

Saf aksiyona dayalı FPS Doom Eternal oyuncularının, böyle bir modun eksikliğini hissettikleri tahmin edilebilir.

Doom Eternal Horde modu daha önce ertelenen modun yerine gelecek

 Aslında Id Software'ın aklında Horde modunun yerine başka bir plan vardı. Firma, başka oyuncuların maçlarına girerek, güçlü düşmanların yerine geçerek başlarına bela olabilecektiniz. Yani oyunun PVP anlayışına farklı bir anlayış getirecekti ancak Id Software, pandemi sebebiyle bu fikirden vazgeçmişti.

Doom Eternal Horde mod

Hardcore Doom oyuncularının, üzerlerine yığınla düşman yağarken hayatta kalmaya çalışacakları bu modu dört gözle beklediklerini tahmin edebiliriz.  Doom Eternal Horde modu ile beraber, multiplayer için ikiye karşı bir modu, yeni bir arena ve arka arkaya galibiyet serisi ödülleri iki yeni Master seviyesi ile gelecek.

Doom Eternal Oyun şefi Hugo Martin ve topluluk menajeri Joshua Boyle bu akşam gerçekleşecek bir etkinlik ile Horde modu hakkında daha detaylı bilgi verecekler.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 17:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Doom Eternal Horde modu 26 Ekim'de geliyor
İlginizi Çekebilir