Doom Eternal için Render modları duyuruldu

Ersin Kılıç 19.08.2020 - 17:36
Doom Eternal için Render modları duyurusu yapıldı. Oyunun tonlamasını değiştiren bu yeni güncelleme için bir video da yayınlandı.

Geçtiğimiz Mart ayında çıkan Doom Eternal için Render Modes isimli bir güncelleme yayınlandı. Yılın en iyi aksiyon oyunlarından biri olan oyunun bu güncellemesi ile birlikte farklı modlara da ücretsiz olarak ulaşabileceğiz.

Doom Eternal için Render Modes güncellemesi çıktı

Oyun çıktığında hatırlayacağınız gibi karakterimiz için farklı görünümler bulunuyordu. Hatta klasik Doom Guy görünüşüyle de oyunu oynayabiliyordunuz. Yeni yayınlanan güncelleme ise buna benzer bir işleyişe sahip. En büyük farkı ise seçtiğiniz modu tüm oyun alanına yansıtıyor olması. Tamamen siyah beyaz oynayabilir ya da piksel görünümü ile nostaljik bir havaya bürünebilirsiniz.

Render Modes güncellemesi ile oyuna Retro Handheld, Black and White, VHS, DOTS, Classic, Retro Console, Cinematic ve Gritty gibi farklı mod seçenekleri eklendi. An itibari ile indirebileceğiniz bu güncelleme için yayınlanan videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Doom Eternal için geçtiğimiz günlerde The Ancient Gods Part I güncellemesi de duyurulmuştu. The Ancient Gods paketine döndüğümüzde ise bu genişleme paketinin en azından birkaç bölümden oluşacağını söyleyebiliriz. Part I olarak duyurulan genişleme paketinin ilk detayları ise online olarak düzenlenecek olan Gamescom fuarının açılış gününde verilecek. Tam tarih vermek gerekirse 27 Ağustos 2020'de bu paketin ilk detayları ve tabi ki oynanış görüntüleriyle de karşılaşacağız. 

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 08:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
babayaro
babayaro 20.08.2020 18:15
classic baya güzel gözüküyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.08.2020 09:31
Nvidia'nın paneli ile zaten yapılabiliyor her oyuna bu mevzular.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Doom Eternal için Render modları duyuruldu
İlginizi Çekebilir