Dört adet Resident Evil oyunu bu yıl Switch’e geliyor

Atıf Doğan Özcan 13.09.2022 - 20:03
Nintendo Direct etkinliğinde duyurular peş peşe geldi. Efsane oyun serisinin hayranlarına müjdeli haber verildi. 4 adet Resident Evil oyunu Nintendo Switch için geliyor.

Nintendo Direct etkinliğinde birçok duyuru yapıldı, bunlardan bir tanesi de belki de en önemlisi de efsane oyun serisinin çok yakın bir zamanda Nintendo Switch için gelecek olması oldu. 4 adet Resident Evil oyunu çok kısa biz zaman içinde Switch üzerinde oynanabilir olacak.

Resident Evil oyunları Nintendo Switch için geliyor

Capcom, Resident Evil serisindeki dört oyunun bu yıl içinde Nintendo Switch için çıkacağını doğruladı. Resident Evil serisindeki son gelen oyunlar yani 2012’de Resident Evil 6’ya için verilen lansman ile olumlu eleştriler almaya başlamıştı. Belki de Nintendo hayranları en çok onları denemek için heyecanlanıyorlardır. Bu haber, bir dizi başka heyecan verici duyurunun yer aldığı Nintendo Direct’te açıklandı.

Dört adet Resident Evil oyunu bu yıl Switch’e geliyor

Bu yıl içerisinde Nintendo Switch’e dört adet Resident Evil oyunu bulut üzerinden ekleniyor. Listede yer alan ilk oyunu Resident Evil Village ve 28 Ekim’de yani cadılar bayramından birkaç gün önce çıkacak. Ayrıca, Switch sahipleri için bir adet Resident Evil Village demo mevcut. Diğer oyunlar ise sırasıyla Resident Evil7: Biohazard, Resident Evil 2 ve Resident Evil 3 olarak açıklandı. Bütün oyunlar bu yıl içerisinde bulut üzerinden Switch’e çıkacak. Village haricinde diğer oyunların çıkış tarihleri hakkında bir bilgi yok. Tahminler doğrultusunda Resident Evil Village’den bir süre sonra hepsinin geleceği yönünde.

Oyunların Switch için geleceği haberi etkinlikte bir fragman ile duyuruldu. Paylaşılan fragmanda oyunların Nintendo Switch’te oynarken bulut sürümlerinin nasıl görüneceği hakkında da bazı ipuçları verdi. 

Resident Evil Village'ın 28 Ekim'de Nintendo Switch'te çıkış yapması planlanıyor ve bu yıl Resident Evil 7: Biohazard , Resident Evil 2 ve Resident Evil 3 geliyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 14:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.09.2022 09:37
Bulut mu? Aman kalsın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.09.2022 02:05
Ethan Winters diye yazılır, oyun dünyasının en delikanlı adamı diye okunur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dört adet Resident Evil oyunu bu yıl Switch’e geliyor
İlginizi Çekebilir