Dr. Disrespect oyun stüdyosunu resmen duyurdu

Murathan Özlü 15.12.2021 - 17:43
Ünlü Youtuber ve eski oyun geliştiricisi Dr. Disrespect oyun stüdyosu kurduğunu resmen duyurdu. Midnight Society şu an geliştirici ve topluluk menajeri arıyor.

Ünlü yayıncı Dr. Disrespect oyun stüdyosu kurduğunu resmen duyurdu.Disrespect'in, eski Call of Duty strateji geliştiricisi Robert Bowling ve Halo 5 multiplayer ekibinden Quinn Delhoyo ile birlik olarak kurduğu stüdyonun adı: Midnight Society.

Disrespect, bu yılın ağustos ayında açtığı iş ilanında, tamamen kendine has bir oyun stüdyosu kurmak istediğini belirtiyordu. 

Dr. Disrespect oyun stüdyosu Midnight Society'yi duyurdu

Duyuruyu Twitter üzerinden yapan Disrespect'in stüdyosu şu an emekleme aşamasında denilebilir. Daha önce Sledgehammer stüdyosundayken Call of Duty: Modern Warfare 3 ve Advanced Warfare oyunlarının geliştirme sürecinde bulunan, ayrıca topluluk menajerliği de yapan Disrespect "eşi benzeri görülmemiş bir PVP deneyimi sunma" konusunda çok iddialı.

Dr. Disrespect oyun stüdyosu
Dr. Disrespect "gelmiş geçmiş en iyi, en topluluk odaklı PVP çoklu oyuncu oyunu"nu yapmak konusunda kararlı. Disrespect'e göre Midnight Society " PVP ile yatıp kalkan veteran AAA oyun geliştiricileri"nden oluşuyor.

Ayrıca stüdyodan yapılan açıklamaya göre Midnight Society, olabildiğinde erken safhada  kendi influencerlarınu ve oyuncu topluluklarını oluşturarak, oyunların geliştirme sürecinde dahi olabildiğince topluluk odaklı kalacak bir stüdyo olmayı amaçlayacak.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2024 07:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.12.2021 15:22
Hangi para ile diyeceğim ama bir donate bar açsa buna milyon dolarlar verecek süzmee hım hım neyse kişiler vardır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.12.2021 18:05
tebrikler ferdi tayfur
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.12.2021 16:08
Yapılmak istenen gayet iyi fakat AAA herkesin harcı değil ufak isimler olmamasına karşın o kadar para kim çıkarabilir bilmiyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dr. Disrespect oyun stüdyosunu resmen duyurdu
İlginizi Çekebilir