Ünlü streamer Dr. Disrespect oyun stüdyosu kuruyor

Murathan Özlü 12.08.2021 - 11:01
Ünlü streamer Dr. Disrespect, oyun sektörüne adım atmayı planlıyor. Stüdyo için iş ilanları açılmaya başladı.

Dr. Disrespect, twitter hesabı üzerinden yayınladığı iş ilanı ile, kurmayı planladığı oyun firmasına destek olacak "mega-influencer" ortaklar aradığını belirtiyor. Eski Call of Duty geliştiricisi,  yeni bir "AA/AAA oyun stüdyosu" kurma sürecinde yardımcı olmaları için sektör devlerine seslendi.

Dr. Disrespect kendine has bir stüdyo kurmak istiyor

Dr. Disrespect, iş ilanında tamamen kendine has bir oyun stüdyosunun kurulma aşamasına yardımcı olacak gönüllüler arıyor. İlanda; 

"Stüdyomuz belli kanaat önderi markalar ile ortaklık kurup,  yakın ilişkiler içerisinde hayalimizdeki oyunları üretmek istiyoruz. Bu oyunlar, hali hazırdaki Indie oyun stüdyoları ile ortaklaşa üretilerek müthiş markalar olarak piyasaya çıkacaklar." ifadeleri yer alıyor.

Dr. Disrespect

Disrespect'in iddialı iş ilanı şöyle devam ediyor;

Eğer kendi kurduğunuz ya da yönettiğiniz bir oyun stüdyonuz varsa, oyunların geliştirici ekiplerini işe alma, yönetme, motive etme ve desteklemeye aşinaysanız, yeni platformlara ilgi duyuyor ve oyun dünyası ile ilgili saatlerce konuşabileceğinize inanıyorsanız bu iş ilanı tam size göre! Oyun üretecek bir ekibi yönetecek, bir dolu zeki, sonuç odaklı ve daha önce milyonlara ulaşmış oyunlara imza atan insanlar ile çalışacaksınız!"

Adı şimdilik BoomTv Game Studio olan firma, son derece iddialı bir şekilde sektöre giriş yapmaya hazırlanıyor denebilir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 01:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ünlü streamer Dr. Disrespect oyun stüdyosu kuruyor
İlginizi Çekebilir