Dr Strange fragmanında Illumunati görüldü

Emir Özkayalar 26.04.2022 - 20:50
The Illumunati’nin Doctor Strange in Multivers of Madness’ta görüleceği yayınlanan son fragman ile kesinleşti ancak ne kadar süre gözükeceği konusunda bir tahmin yürütmek zor.

Marvel’ın merakla beklenen yeni filmi Doctor Strange in Multiverse of Madness’ın bugün “Time” isminde yeni bir fragmanı yayınlandı. Fragmanda The İllumunati’nin görülmesi heyecanın dozunu arttırmışa benziyor. Süper kahramanlar gizli cemiyeti The Illuminati ilk defa beyaz perde de karşımıza çıkacak.

Doctor Strange in Multiverse of Madness’in ilk fragmanı yayınlamadan önce bile bazı hayran grupları The Illumunati’nin filmde olabileceği üzerine teoriler yürütmüştü. Görünen o ki teorileri doğru çıktı. Marvel evreninin en nitelikli karakterlerinden meydana gelen The Illumunatı, çoklu evrenleri birbirine karıştırdığı için Doctor Strange’i yargılıyor gibi gözüküyor.

Dr. Strange fragmanı hakkında çılgın teoriler ortada dolaşıyor

The Illumunati üyelerinin kim olacağı ve bunları kimin canlandıracağı konusunda büyük bir soru işareti varken, bazı çılgın söylentiler Tom Cruise’un bir Tony Stark varyantını oynayacağını söylüyor. Bu pek olası gözükmese de Patrick Stewart, X-Men lideri profesör X rolünü yeniden canlandıracağını ve sesinin birkaç fragman ve tanıtımda duyulacağını açıkladı.

Bunların dışında ise güçlü bir teori daha hayranlar arasında konuşulmakta. Bu teori ise şöyle, Wanda Maximoff’un canlandırdığı The Scarlet Witch karakteri, sevdikleriyle yeniden bir araya gelme ümidiyle kutsal zaman çizelgesini yeniden kurma arayışına çıkacağı ve Illumunatiyi öldüreceği yönünde.

Dr. Strange fragmanı hakkında çılgın teoriler ortada dolaşıyor

Yayınlanan son fragmanda da Wanda’nın, The Illumunatnin operasyon üssüne benzeyen ve kanla kaplı olan bir yerden çıktığı görüntüler bu teoriyi destekler nitelikte. 6 Mayısta gösterime girecek olan film şimdiden beklentileri zirveye çıkarmış durumda. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 16:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dr Strange fragmanında Illumunati görüldü
İlginizi Çekebilir