Marvel Illuminati onaylandı

Merlinin Kazanı 17.03.2022 - 02:50
Keskin gözlü bir hayran, Empire Magazine'in son sayısında ufacık bir açıklama Marvel Illuminati açıklamasını fark etti.

Benedict Cumberbatch, Doctor Strange filmlerde zorlu yolculuklara çıktı. Thanos'la savaşmak için uzaya gitti, Avengers: Infinity War'da gerçeklikten yok edildi ve Spider-Man'de çoklu evrenin Peter Parker ile çökmesini engelledi. Şimdi ise Doctor Strange in the Multiverse of Madness'ta çok evrenli bir sorunla karşı karşıya. Marvel Illuminati ile baş etmesi gerekiyor.

Marvel Illuminati şans eseri onaylandı

Keskin gözlü bir hayran, Empire Magazine'in son sayısında ufacık bir açıklama olarak bu onayı gördü ve Illuminati'nin Doctor Strange in the Multiverse of Madness'ta gerçekten görüneceğini ortaya koyuyor. Grubun Profesör X tarafından yönetilip yönetilmeyeceği ise farklı bir hikaye. Aşağıdaki tweete göz atabilirsiniz.

Devam filminin ilk tam fragmanında, Strange'in çoklu evren hakkında bilgi almak için Wanda Maximoff'a gittiğine tanık oluyoruz. Fragmanın biraz ilerisinde, Strange Ultron nöbetçileri tarafından tutsak ediliyor ve onu Sir Patrick Stewart'ın Profesörü Charles Xavier tarafından yönetilen bir tür konseyin önüne koyuyorlar. Bu konsey, The Illuminati'den başkası değil.

Marvel Illuminati şans eseri onaylandı

Tony Stark Iron Man olarak geri mi dönüyor?

Doctor Strange in the Multiverse of Madness yapımcısı Richie Palmer geçtiğimiz günlerde Iron Man ve The Illuminati'yi devam filminde görme olasılığından bahsetti. "Bu kesinlikle bir olasılık, ancak düşündüğümüz şekilde değil." cevabı, Iron Man fanları için yeterli bir cevap olabilir.

Palmer, Empire'a yaptığı açıklamada "Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok'ta gördüğünüz gibi, bazı söylentiler doğru çıktı, bazıları çıkmadı" dedi. "Tony'yi tekrar görmeyi çok isterim, ancak bazı söylentiler sadece söylenti. Illuminati'yi sevdiğimi söyleyeceğim. Ancak gelecekte Marvel Illuminati'yi tanıtırsak, çizgi romanlarda olanı kopyalamak yerine daha MCU odaklı ve bizimkiyle daha fazla bağları olabilir."

Çizgi romanlarda, Illuminati, perde arkasında çalışan gizli bir topluluk ve süper kahramanlar grubudur. Marvel Illuminati 'de Iron Man, Professor X, Doctor Strange, Namor, Black Bolt, Black Panther ve hatta Mister Fantastic gibi isimler vardı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 10:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel Illuminati onaylandı
İlginizi Çekebilir