Dragon Age 2 demosunun hedefi 1 milyon

Murat Halilbeyoğlu 18.02.2011 - 14:22
Çünkü BioWare bizi çok seviyor
BioWare firması Dragon Age 2'nin resmi sitesinde bir "Call to Arms" çağrısı yaparak oyun severlere teşvik veriyor. Buna göre firma Dragon Age 2'nin demosu 1 milyon kez indirilirse yeni oyuna oyun içi iki eşya daha koyacak.

Sitede yazanlar şöyle "Eğer PC, Xbox ve PS3'ün toplamında 1 mart tarihine kadar 1 milyon demo indirimini aşarsak Dragon Age oynayan tüm topluluklar için (yani tüm platformlar için) oyun içinde kullanabileceğiniz iki yeni eşya açacağız. Demonun indirilme takibi bu siteden yapılacak. O yüzden sık sık kontrol edin."

Dragon Age 2 demosunun hedefi 1 milyon
Açılacak eşyalar şöyle:

The Far Cliffs of Kirkwall: Blight'tan kaçan Fereldan'lı mülteci kadın tarafından yazılan bu şiir kitabı, kadının deniz ötesi şehir Kirkwall'da yapacağı yeni bir başlangıç ile ilgili rüyalarını anlatıyor. Okuyucular bu kadının iç görüşünden mutlaka kendilerine bir değer katacaklardır. (Kitabı okuduğunuzda para kazanacaksınız)

Lothering’s Lament: Blight'tan kaçan Fereldan'lı mülteci kadın tarafından yazılan bu şiir kitabı, kadının geride bırakmak zorunda kaldığı sevdiklerinin dokunaklı anılarını anlatıyor. Okuyucular bu kadının tecrübelerinden mutlaka kendilerine bir değer katacaklardır. (Kitabı okuduğunuzdan XP boost kazanacaksınız)

Alt tarafı bir download yapmak için değer bizce.

Oyunu demosu 22 şubatta yayınlanacak.

(Yazının geri kalanı demo hakkında SPOILER içermektedir.)

Demoda oyunun giriş bölümünü oynayacağız ve üç farklı karakter sınıfını seçebileceğiz. Aynı zamanda Hawke hakkında daha fazla bilgi edinip her karakterin yeteneğini araştırabileceksiniz.

Giriş bölümünü bitirdikten sonra oyuncular Kirkwall adlı bölgeye girerek romantik bir ilişki yaşayacağınız Isabella ile karşılaşacak ve demoyu tamamlamanız ile birlikte özel bir silah olan Hayder’s Razor'ı açacaksınız. Hayder’s Razor cüceler tarafından yapılmış bir kılıç ve full oyundaki sağlığınızı mananızı ve savaş yetenekleriniz yükseltecek.

Oyunun kendisi ise PC, PS3 ve Xbox 360 için 11 martta Avrupa'da çıkacak.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 06:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dragon Age 2 demosunun hedefi 1 milyon
İlginizi Çekebilir