Dragon Age 2'ye yeni eşyalar

Murat Halilbeyoğlu 13.01.2011 - 15:14
BioWare ön siparişi arttırmak için elinden geleni yapıyor.
BioWare dün yaptığı açıklamada Dragon Age II için yapılacak ön siparişlere fazladan bonus eşyalar ve oyunun içine Black Emporium adlı bir dükkan koyacağını açıkladı.

Eğer oyunu 8 marta kadar ön sipariş olarak verirseniz ekstra ücret ödemeden bu listedeki eşyalara sahip olabileceksiniz. Ancak bu anlaşma sadece 8 marta kadar yapılan ön siparişler için geçerli. Eğer ön siparişinizi 12 ocaktan önce yaptıysanız o zaman listeye şu eşyalar da ekleniyor;

Lion of Orlais Kalkanı: İki Rune stone yuvası bulunan ve karaktere ekstra sağlık veren ve daha fazla tecrübe puanı kazanmasını sağlayan bir kalkan.

Fadeshear Kılıcı: Karakter tecrübe kazandıkça güçlenen bir kılıç. Ayrıca demon'lara ve undead'lere ekstra hasar verme yeteneği mevcut.

Dragon Age 2'ye yeni eşyalar


Black Emporium ise garip ve güçlü eşyaların bulunduğu mistik bir mekan. Bu mekanda bulunan oyuncular aynı zamanda Mirror of Transformation'ı kullanıp görünümlerini değiştirebilecekler. Oyunda başka yerde bulunmayan büyüleri ve crafting eşyalarını bulabilecekler. Bir de savaşa esnasında bir Mabari köpeğini çağırmaya yarayan düdüğü buradan satın alabilecekler.

Ancak merak etmeyin çünkü Black Emporium oyunun bütün versiyonlarında olacak ancak kalkanı ve kılıcı sadece ön sipariş verenler elde edebilecek ve bu eşyalar sadece Signature Edition'da bulanacak.

Oyun 8 martta PC, Xbox ve PS3 için çıkacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 09:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dragon Age 2'ye yeni eşyalar
İlginizi Çekebilir