Dragon Ball FighterZ'nin başı sunucular ile dertte

Hakan Hervenik 15.01.2018 - 03:46
Açık beta felaketi.

Dragon Ball FighterZ'nin geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen açık betası sunucu problemleri yüzünden oyuncular için tam bir cehenneme dönüştü. Sürekli çevrimdışı olan sunucular yüzünden oyundan atılan oyuncular, sosyal medyada konu hakkında bir hayli tepki gösterdi. Bandai Namco ise bu problem yüzünden özür dileyerek sunucuları bakıma aldı. Beta tarihi de bu yüzden doğal olarak uzatıldı. Eğer hafta sonunda " failed to initialize network " hatası aldıysanız, siz de şanssız oyuncular arasındaydınız demektir.

Dragon Ball FighterZ'nin açık betasında sunucu hataları boy gösteriyor

PlayStation 4 ve Xbox One'da yayında olan açık betada oyunda yer alan 11 karakter oynanabilir durumda. Bu karakterler ise şu şekilde:

- Super Saiyan Goku
- Vegeta
- Gohan
- Frieza
- Cell
- Kid Buu
- Krillin
- Piccolo
- Nappa
- Android 18
- Beerus

Dragon Ball FighterZ'nin açık betasına katılan oyuncular, oyun içerisinde yakın tarihte eklenen lobi avatarları, tekrar modunu ve karakter yaratma ekranı özelliklerini deneme şansını bulabilir. Grafikleri ve oynanışı ile dikkat çeken Dragon Ball FighterZ, 26 Ocak'ta raflarda yerini alacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 20:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider_hip
Spider_hip 15.01.2018 11:05
Belki şu Intel pc'li sunucularda özellikle yarı yarıya performans kaybına neden olan Meltdown & Spectre yamalarından ötürü de bakıma almış olabilirler. Zira zaten hani ucu ucuna yetiyorduysa yarı yarıya güç kaybıyla beraber baya çökmüştür.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dragon Ball FighterZ'nin başı sunucular ile dertte
İlginizi Çekebilir