Dreamfall Chapters'tan yeni görseller...

Can Arabacı 27.01.2014 - 15:02
...ve tanıdık bir yüz (ya da gaga!)
Macera severlerin mutlu sona ulaşmasına az kaldı... En azından bugüne kadar Dreamfall: The Longest Journey'in devamını beklediğimize kıyasla!

Orijinal iki oyunu da yapan ekibin Kickstarter'da büyük başarıya ulaşan projesi Dreamfall Chapters sayesinde Zoë Castillo'nun hikâyesinin devamını nihayet öğreneceğiz bildiğiniz gibi. Bu süreçte RedThread Games bizi güncellemelerle oyunun hangi aşamalarda olduğu konusunda karanlıkta bırakmıyor neyse ki...

Dreamfall Chapters'tan yeni görseller...
Direk olarak oyun içinden alınan bu görselde soldaki genç kız Enu-Mar Sand'ya. Aynı zamanda Alacakaranlığın Çocuğu, Te'a-Mar'ın kızı olarak da biliniyor. Kendisinin Chapters'ta oldukça önemli rol oynayacak bir karakter olduğunun üzerine basıyor RedThread Games. Sağdaki karakter ise serinin önceki oyunlarını oynamış olanlar için oldukça tanıdık bir isim: Kör Bob. Ya da Teorik Olarak Kör Bob. Dreamfall'da bizi baharatlı kırmızı şarap peşinde koşturduğu günlerden hatırladığımız Bob'un oyunda nasıl bir rol oynayacağıyla ilgili bir ipucu yok henüz. Ve tabii ki en solda ise hepimizin favorisi olan Crow var. Crow kim bilmiyorsanız önceki iki oyunu derhal oynamanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Zira oynadıktan sonra sizin de favorilerinizden biri olacak.

Crow demişken, bir de şöyle bir videoyla Crow'un oyun içindeki animasyonlarına ilk bakış atmanız mümkün:


Dreamfall Chapters, 2014'ün sonlarında bunca yıldır aklımızda kalmış soru işaretlerine cevap olacak. (ya da biz öyle umuyoruz!)
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 15.05.2024 14:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dreamfall Chapters'tan yeni görseller...
İlginizi Çekebilir