Dreams için birbirinden harika görseller geldi

Hürcan Köse 25.01.2016 - 09:53
Çok farklı bir deneyim bizleri bekliyor
PlayStation 3 ve Vita'nın en sevilen serilerinden birisi -kimsenin beklemediği bir şekilde- LittleBigPlanet serisi olmuştu. Oyuncuya sınırsız içerik imkanı sunan ve tasarladıkları şeyleri diğer oyuncularla paylaşmalarını sağlayan bu oyun, sunduğu yeni fikirlerle oldukça sevilmişti. Şimdi LittleBigPlanet'ın yapımcısı Media Molecule'dan tıpkı LBP gibi yepyeni bir oyun geliyor!

Dreams adlı bu yeni oyun, tıpkı LBP'de olduğu gibi oyunculara diledikleri içeriği tasarlama ve diğer oyunculara tecrübe ettirme olanağını sağlayacak. Fakat bu sefer işler biraz garip. Dreams'in ana teması, isminden de anlaşılacağı üzere rüyalarımızla alakalı. Media Molecule rüyalarımızda gördüğümüz her şeyi oyuna aktarabilme ve başkalarına bu rüyaları yaşatabilmek konusunda her şeyi yapmaya hazır görünüyor.

Twitter hesabından sürekli olarak yeni bilgiler paylaşan ve oyuncuları da Dreams konusunda güncel tutan Media Molecule, yine yepyeni birkaç tweet yayımladı. Bir oyun içi resim, iki de "oyun dışı" resim paylaştılar.


Üstteki resimde oyunda yaratılmış bir görsel görüyorsunuz. Aşağıdaki resimlerde ise oyunun sanat yönetmeninin birkaç tuval üzerinde çalıştığını görüyorsunuz. Media Molecule'un da dediği gibi bu tuvallerin ne için olduğuna dair bir fikrimiz yok fakat en iyi şekilde oyuna adapte edilecekleri kesin gibi görünüyor. Merakla bekliyoruz!




Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 17:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dreams için birbirinden harika görseller geldi
İlginizi Çekebilir