Dreams oyununa PlayStation VR desteği geliyor

Özgür Deveci 1.07.2020 - 10:32
Media Molecule tarafından geliştirilen ve Sony tarafından yayınlanan platform oyunu Dreams'e PlayStation VR desteği 22 Temmuz'da geliyor.

Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Media Molecule, Dreams'in 22 Temmuz'da yayınlanacak ücretsiz bir güncelleme ile PlayStation VR desteğini alacağını duyurdu. “Inside The Box” isimli güncelleme, içerik oluşturucular için yeni eğitim bölümleri, nasıl yapılır videoları, bazı malzemelere ve içeriklere sahip olacak.

Dreams oyununa PlayStation VR desteği geliyor

Dreams oyununa PlayStation VR desteği geliyor

PlayStation Blog sayfasında detaylı bir şekilde açıklandığı gibi, bu güncelleme VR odaklı yeni eğitimler, nasıl yapılır videoları, konfor modları ve PSVR oyunları oluşturmak için kitlerin yanı sıra geliştirici ekipten yeni malzemeler ve içerikler içerecek. Oyunun Create Mod'undayken PS Move denetleyicileriniz varsa heykel yapmak çok daha dokunsal bir hale gelecek. Çünkü heykeli ellerinizle inşa ederken denetleyicileriniz sayesinde birebir etkileşim kurabileceksiniz. İlginç bir şekilde, PlayStation VR'ı olmayan kullanıcılar da bu güncellemeden faydalanacak.

• Kaçırılmaz deneme sürümü ve açılan demo ile bu büyük beğeni toplayan yapımı deneyimleyin.

• Media Molecule tarafından seçilen, dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların yaptığı en çılgın ve en yaratıcı oyunlardan oluşan bir oynama listesini deneyin.

• Araçlar ve eğitimler sayesinde oyun, mem, müzik, sanat ve daha birçok alanda nasıl içerik oluşturacağınızı öğrenin.

• Art’s Dream hikâyesinin açılış bölümlerini keşfedin.

• İlerlemenize devam etmek ve her gün yayınlanan yeni Dream tasarımlarını bulmak için tam sürüme yükseltin.

• Oynamak için en çılgın ve en yaratıcı yeni oyunlar mı arıyorsunuz?

• Dreams'de dünyanın dört bir yanındaki oyuncular tarafından yapılmış binlerce oyunu oynayabilirsiniz. Arcade oyunları, RYO'lar, korku, komedi ve çok daha fazlası var ve hatta bazı oyun türleri de yeni çıkmış olabilir. Dreams'de her gün yayınlanan yeni yapımlarla her daim keşfedebileceğiniz ve ilham alabileceğiniz bir şeyler var.

• Kendi oyunlarınızı nasıl yapacağınızı öğrenmek ister misiniz? Dreams size tüm dünyada paylaşmak ve oynanmak üzere oyun, mem, müzik, sanat ve daha birçok alanda istediğiniz şeyleri yapmayı öğrenmek için araçlar ve eğitimler sunuyor.

Dreams için Inside The Box güncellemesi 22 Temmuz 2020 tarihinde yayınlanacak. Son olarak yayınlanacak PS VR güncellemesinin tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 10:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dreams oyununa PlayStation VR desteği geliyor
İlginizi Çekebilir