Duke Nukem'ın yapımcısı 3D Realms yeni bir oyunla geri dönüyor!

Mehmet Atilla Turan 1.03.2018 - 21:59
Görüşmeyeli uzun zaman oldu...

Duke Nukem, Max Payne, Death Rally ve Commander Keen gibi efsanevi oyunların yapımcısı 3D Realms, uzun süredir sürdürdüğü sessizliği yeni oyunu ile bozdu. Ion Maiden adındaki bu FPS oyunu, hem oyunculara 1990'ların FPS hissini geri kazandıracak, hem de harika bir oynanış deneyimini sunacak. Sonuçta Duke Nukem'in yapımcısı olan 3D Realms'dan bahsediyoruz.

Oynanışa dikkatli bakarsak direk 3D Realms olduğunu anlayabiliyoruz

3D Realms, Ion Maiden'i aslında hiç kimseye belirtmeden Steam'e ekledi. Normalde oyun yapımcılarının yayınladığı bildirimler ile gelecek oyunlarını belirtirken, 3D Realms, Ion Maiden adlı oyunlarını duyurdu ve Steam Early Access'te oyunculara sundu. Halen yapım aşamasında bulunan oyuna yeni içerikler eklenecek ve yakında çıkan sorunlar düzeltilecek. 3D Realms, bu sefer ana karakter olarak bir kadını seçmiş bulunuyor. Bu tür FPS oyunlarında cinsiyet aslında fark etmiyor, çünkü asıl amaç her şeyi kana bulamak ve önünüze gelen canavarları yok etmek olacak.

3D Realms, yeni oyunları Ion Maiden için bir fragman yayınlamayı da unutmamış. Ion Maiden'ı denemek istiyor veya nasıl göründüğünü merak ediyorsanız Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.


Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 06:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2018 23:02
evet üç gün önceki yemeği yeniden ısıtıyorum çocuklarımmm.. bunların hikayesi de tamamen aynı. oyun motorunuz mu bozuldu, yenilikçi düşünecek adamınız mı kalmadı bu ne ya. her sene aynı tarz retro ya da remake...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2018 22:11
Oyun efsane.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Duke Nukem'ın yapımcısı 3D Realms yeni bir oyunla geri dönüyor!
İlginizi Çekebilir