Dune filminin son fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 8.10.2021 - 13:30
22 Ekim 2021'de gösterime girecek olan Dune filminin son fragmanı yayınlandı. Fragmanda yeni sahnelere de yer verildi.

Büyük bir heyecanla beklediğimiz Dune filminin son fragmanı da yayınlandı. Pandemi sebebiyle normal şartlarda 2020 yılında gösterime girmesi gereken film bildiğiniz gibi birçok yapımla birlikte bu seneye ertelenmiş ve ard arda gelen değişiklikler sonrası vizyon tarihine kavuşmuştu. Dünya prömiyerini Venedik Film Festivali'nde yapan film 22 Ekim'de gösterime girecek.

Dune filminin son fragmanı yayınlandı

Filmin fragmanına baktığımızda ise daha önce yayınlanan fragmanlarda gördüğümüz sahnelerin yanı sıra bazı yeni sahnelere yer verildiğine de şahit oluyoruz. Filmde yer alan önemli karakterlerin sırayla boy gösterdiği bu yeni fragmanda her zaman olduğu gibi aksiyon sahneleri de es geçilmemiş. Dune filmi için yayınlanan bu son fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz. Bu fragmanın ardından sadece TV reklamları ve kısa teaser videoları filmin tanıtımı için yayınlanmaya devam edecek diyebiliriz.

Sicario ve Arrival dışında Blade Runner 2049 filminin de yönetmenliğini yapan Denis Villeneuve tarafından yönetilen Dune filmi kadrosuyla da dikkat çekiyor. Filmin kadrosunda Jason Momoa, Javier Bardem, Oscar Isaac, Timothée Chalamet,  Josh Brolin, Dave Bautista, Stellan Skarsgård, Zendaya ve Rebecca Ferguson gibi oyuncular yer alıyor.

Dune filmi için yayınlanan hikaye özeti ise şu şekilde; “Dune: Çöl Gezegeni”, efsanevi ve duygu dolu kahraman Paul Atreides’in hikayesini anlatıyor. Doğuştan yetenekli bir genç harika bir kaderin ötesinde ile dünyaya gelmiştir, ailesinin ve ülkesinin geleceği için evrenin en tehlikeli yerine yolculuk etmesi gerekmektedir. Kötü niyetli güçler gezenin varolan en özel kaynağını ele geçirmek için birbirleriyle çatışma içindedir. İnsanlığın en yüce potansiyelini ortaya çıkarma olanağına sahip bir madde ve sadece korkularını yenebilenler kurtulabilecektir. 

Dune filminin son fragmanı yayınlandı

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 07:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.10.2021 15:35
Sanki biraz abartıldığını düşünüyorum ama neyse linç yemeden yoluma bakayım :)
MK Okuru
MK Okuru 9.10.2021 17:08
İlk filmi 3 defa izleyip üstüne strateji oyununu cılkını çıkarana kadar oynamış birine yazmışsın bunu :)
MK Okuru
MK Okuru 8.10.2021 20:43
Sen ne anlarsın arkadaş filmden? Bilmediğin film hakkında boş yapma
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dune filminin son fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir