Dungeons 3, Epic Store'da ücretsiz

Özgür Deveci 6.11.2020 - 10:24
Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da çok oyunculu strateji oyunu Dungeons 3 ücretsiz oldu.

Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da haftanın ücretsiz oyunu belli oldu. Popüler Dungeons strateji oyunları serisinin son oyunu Dungeons 3, 5-12 Kasım tarihleri arasında Epic Games mağazasında ücretsiz olarak dağıtılacak. 12 Kasım Perşembe günü Türkiye saati ile 18:59'a kadar ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz oyunu bedava olarak alırsanız, kütüphanenize kalıcı olarak eklenecek. Oyunda kendi zindanınızı yönetecek, canavarları emriniz altına alacak ve kurnaz tuzaklar yerleştireceksiniz. Bunu yaparken kapsamlı bir hikayede uçsuz bucaksız yeryüzünü fethetmeye çalışacaksınız.


Bunlara ek olarak önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunu da belli oldu. Kurşun cehennemini ve yazma oyununu bir araya getiren The Textorcist: The Story of Ray Bibbia, 12-19 Kasım tarihleri arasında Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak dağıtılacak.

Dungeons 3, Epic Store'da ücretsiz

Epic Store'da haftanın ücretsiz oyunları belli oldu

Epic Games Store'da bu hafta çok oyunculu strateji oyunu Dungeons 3 ücretsiz oldu.

Dungeons 3

Zindan Lordu, kara elf rahibesi Thalya'nın aklını yeryüzünün sevimli kıskacından çelip onu baş yardımcısı olmaya ikna ederek fetih seferberliğini yer altındaki ininden yönetmenin bir yolunu buldu. Ön cephede Thalya ve onun arkasında kötülüğün birleşmiş güçlerinin desteği ile oyuncular, yeryüzünün iyiliksever canlılarını kesin olarak alt etmek için var olan tüm numaraları kullanmak zorunda kalacaklar!

Odalar, tuzaklar ve yapılarla birlikte eşsiz bir yer altı zindanı oluşturarak karanlık yönünü serbest bırak. Orclar, succubuslar, zombiler ve daha birçok alçak yaratık arasından seçim yaparak dünyanın gördüğü en korkunç orduyu ayağa kaldır. Birliklerini kurduktan sonra karanlıklardan çık ve biraz olsun kahramanca, sevimli veya tek boynuzlu olan her şeyi ortadan kaldırdığın yeryüzünün aydınlığında orduna rehberlik ederek toprakları yozlaştır.

Dungeons serisinde ilk kez, rastgele oluşturulan seviyeleri deneyimle. Her oyun oturumu birbirinden farklı olacak ve kötülükle fetheden herkese sonsuz bir eğlence sunacak. Dungeons 3'ü 12 Kasım Perşembe günü Türkiye saati ile 18:59'a kadar kütüphanenize eklerseniz sonsuza kadar sizde kalacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 16:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.11.2020 19:20
War game oyunu verilmeyecekmiydi bu hafta?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.11.2020 17:54
EPİC baba! birde şöyle RDR2 versen var ya ortamlara atom bombası atsan. kral olsan padişah olsan
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dungeons 3, Epic Store'da ücretsiz
İlginizi Çekebilir