Dungeons and Dragons'ın başrolü için Chris Pine ile görüşülüyor

Özgür Deveci 15.12.2020 - 13:53
Paramount Pictures, Hasbro ve eOne tarafından geliştirilen Dungeons and Dragons filminin başrolü için Chris Pine ile görüşülüyor.

Paramount ve eOne'ın fantastik rol yapma oyunundan uyarlanacak Dungeons and Dragons filminin başrolü için Chris Pine görüşmeler başladı. Başrollerini Rachel McAdams ve Jason Bateman'ın paylaştığı Game Night ile tanıdığımız ikili, Jonathan Goldstein ve John Francis Daley ile birlikte filmin senaryosunu kaleme alıp, yönetmenliğini yapacaklar. Michael Gilio'nun bir taslağından uyarlanan filmin yapımcılığını eOne‘dan Jeremy Latcham ve Hasbro‘dan Brian Goldner üstleniyor.

Paramount, Hasbro ve eOne ile Dungeons and Dragons filminin ortak yapımcılığını ve ortak finansmanını sağlıyor. Birleşik Krallık ve Kanada için eOne tarafından dağıtılacak filmin dünya çapında dağıtımını ise Paramount Pictures üstleniyor. Kısa bir süre önce filmin vizyon tarihi Kasım 2021'den, 27 Mayıs 2022 tarihine ertelenmişti. Jeremy Latcham, Hasbro'nun geçen yıl satın aldığı eOne için filmin yapımcılığını yapıyor. Brian Goldner ise, Hasbro adına prodüksiyon sürecini yönetecek.

Dungeons and Dragons'ın başrolü için Chris Pine ile görüşülüyor

Dungeons and Dragons'ın başrolü için Chris Pine ile görüşülüyor

Dungeons and Dragons, ilk olarak 2000 yılında New Line Cinema tarafından uzun metraj filme uyarlanmıştı. Justin Whalin, Marlon Wayans ve Jeremy Irons'ın rol aldığı film, beklentileri pek karşılayamamıştı. 2022'de sinemaseverler ile buluşması planlanan bu film için yıllardır çalışmalar devam ediyor. İlk olarak Warner Bros. tarafından yapılması planlanan filmin başrolü için Ansel Elgort düşünülmüştü. Yapımcılığını Goosebumps'ın üstleneceği filmin yönetmen koltuğunda ise, Rob Letterman oturacaktı. Sweetpea Entertainment ile Hasbro arasında mülkiyet haklarıyla ilgili yasal bir savaşın ardından, film Paramount'a taşındı. Chris McKay, 2019'da Goldstein ve Daley ile değiştirilmeden önce filmin yönetmenliğine getirildi.

Pine, Gal Gadot'la birlikte Steve Trevor rolünü yeniden canlandıracağı süper kahraman filmi Wonder Woman 1984'te yeniden izleyici karşısına çıkacak. Patty Jenkins tarafından yönetilen Wonder Woman 1984, 25 Aralık 2020 tarihinde HBO Max platformunda yayınlanacak ve HBO Max abonelerine bir ay boyunca ücretsiz olarak sunulacak. Film ülkemizde ise, 15 Ocak  2021'de vizyona girecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 14:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dungeons and Dragons'ın başrolü için Chris Pine ile görüşülüyor
İlginizi Çekebilir