Düşmanım da olsa adamın haklı bir sebebi var abi!

Murat Halilbeyoğlu 19.11.2012 - 14:03
Kötü adam deyip yabana atılmayanlar
Geçen hafta sizlere sunduğumuz anketimizde oyunun kötü adamlarını konu almıştık. Bütün oyunların olmazsa olmazı kötü adamlar bizlerin düşmanı olsa ve bizleri öldürmeye çalışsa da aralarında sevdiğimiz hatta hayran olduğumuz kişiler bile mevcut.

Biz de bunları düşünerek acaba sizin için en çok hak verilen, saygı duyulan hatta ucundan birazcık sevilen kötü adamların hangileri olduğunu merak ettik ve anketimizi sizlere sunduk. Sonuç ise aşağıda:

Düşmanım da olsa adamın haklı bir sebebi var abi!
On tane seçenek sunduğumuzu anketimizin birinci sırasında %21'lik pay ile Half-Life'tan G-Man geliyor. Goverment Man'in kısaltmasını isim olarka kendine alan bu arkadaşımızın aslında tam olarak kötü mü yoksa iyi mi olduğunu bile bilmiyoruz, inşallah HL3 ile bunu öğreneceğiz diyelim artık.

İkinci sırada ise %19 ile yakından takip eden ve GTA: Vice City'den Lance Vance mevcut. Beyaz takımlı siyahi adamımız her ne kadar başlangıçta dostumuzmuş gibi davransa da sonunda bize kazığını atıyordu lakin anlaşılan oyuncular tanıştığımız ilk zamanları henüz unutamamış olacaklar ki Lance listede ikinci sırayı kapmış.

Üçüncü sırada ise %15'lik oran ile MGS'nin karizmatik kötülerinden Liquid Snake yer alıyor. Her ne kadar kendisinin saf kötü olduğunu biliyor olsak da kendisi de bir nevi düzene baş kaldıran bir adam olması oyuncuların kendisine karşı boş kalmamasını sağlamış.

Listenin devamında ise sırası ile GlaDOS, Saren, Origami Killer, Pyramid Head, Sephiroth, Le Chuck ve Shodan mevcut.

Şimdi sırada yeni anketimiz var.

Yorumlar 34
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 02:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Düşmanım da olsa adamın haklı bir sebebi var abi!
İlginizi Çekebilir