Dying Light 2 Bloody Ties DLC içeriği ertelendi

Atıf Doğan Özcan 22.09.2022 - 13:17
Dying Light 2 Bloody Ties DLC içeriği 13 Ekim’de çıkması bekleniyordu fakat bugün yapılan duyuruyla birlikte içerik bir kez daha ertelenmiş oldu.

Techland, Dying Light 2 Bloody Ties DLC’si için geçtiğimiz aylarda bir erteleme haberi yayınlamıştı zaten. Şimdi ise bazı temek sorunlardan dolayı hayranlarını üzen bir açıklama daha geldi. Oyuncular tarafından, merakla beklenen içerik, biraz daha zamana ihtiyacı olduğu düşünülerek ufak bir erteleme aldı.

Dying Light 2 Bloody Ties DLC gelecek ama oyuncuları biraz bekleyecek

Techland, bugün resmi twitter hesabından Dying Light 2 Bloody Ties DLC ‘si ile alakalı bir erteleme yazısı paylaştı. Yakından takip edenler bileceklerdir Eylül ayında yaşanan bir başka gecikmeden dolayı DLC zaten 13 Ekim tarihine aktarılmıştı. Şimdi ise biraz daha zaman olduğu düşüncesiyle Dying Light 2 Bloody Ties DLC, 10 Kasım tarihine ertelendiği bugün açıklandı.

Dying Light 2 Bloody Ties DLC içeriği ertelendi

Bloody Ties, zaten Temmuz ayında yaşanan veri madenciliği aracılığıyla gayri resmi olarak ortaya çıkmıştı ve Ağustos ayındaki kısa bir teaser’ın ardından Techland, DLC’yi Gamescom Açılış Gecesi Canlı Yayında resmi olarak açıkladı. Gelecek olan paketin içeriği oldukça değişik. DLC ile bir opera binasında “Katliam Arenası”  veya “Gladyatör Arenası” olan bir yere gideceğiz. Arena’da güçlülerin hayatta kalacağı ve çıkarken de büyük bir şöhret kazanmış olarak ayrılacağımız bir arena burası.


Geçtiğimiz haftalarda, baş tasarımcı olan Tymon Smektala bize “ Burasının düşman dalgalarıyla tekrar ve tekrar savaşacağımız bir arena olduğunu düşünmeniz çok önemli” dedi. Smektala, Bloody Ties’in haritayı çokça dolduran küçük yan görevlerden bahsetmeden, beş veya altı saatlik içeriğe sahip bir ana hikayeye sahip olacağını söylemişti. 

Techland, sosyal medya paylaşımında Discord adresini de paylaştı. Bu sayede oyuncuların daha rahat soru cevap yapmalarına imkan tanımış oldular. Firma, Dying Light 2 için lansman sonrasında yaptığı beş yıllık destek sağlama planına bağlı kalıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 11:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dying Light 2 Bloody Ties DLC içeriği ertelendi
İlginizi Çekebilir