Dying Light 2: Bloody Ties DLC detayları açıklandı

Alparslan Gürlek 24.08.2022 - 00:27
Dying Light 2: Bloody Ties DLC'si oyun için çıkan ilk genişleme paketi olarak yayınlanacak ve hikayeyi genişletmeye odaklanıyor.

Dying Light 2: Bloody Ties DLC paketi için Gamescom konferansı sırasında yeni bir video yayınlandı. Oyun için çıkan ilk hikaye DLC'si olma özelliğini taşıyan genişleme, yakında oyuncuların huzurunda olacak.

Dying Light 2: Bloody Ties DLC fragmanı geldi

Yeni genişlemede oyuncular yeni bir hikayeye ve maceraya doğru yola çıkacak. Aynı zamanda oyuna "Katliam Salonu" adında yeni bir mekan eklenecek. Paket içeriğinde yeni silah türleri, görevler, karakter etkileşimleri ve çeşitli zorluklarla karşı karşıya kalacağız. Aynı zamanda DLC keşfedilecek çok fazla içerik sunacağını da vaat ediyor.

Ön sipariş ile Bloody Ties DLC paketini alan oyuncular, özel bir silah ve kıyafet içeren Aristocrat Pack'e de erişebilecekler. Geçtiğimiz günlerde teaser videosu yayınlanan genişleme paketi için bugün gelen video, birçok detaya da ev sahipliği yapıyor. Daha önce sızıntıları da gelen paketin gladyatör tarzı bir temayı ele aldığını görüyoruz. Katliam Salonu adı verilen arenada savaşçılar şöhret, zafer ve elbette hayatta kalmak için savaşacaklar. 

Dying Light 2: Bloody Ties DLC fragmanı yayınlandı

DLC paketi beraberinde bir güncellemeyle gelecek ve oyuncuların çok sıklıkla vurguladığı bazı performans sorunları, çok kolay öldürülebilen zombiler gibi durumlar da düzeltilecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 15:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dying Light 2: Bloody Ties DLC detayları açıklandı
İlginizi Çekebilir