Dying Light 2 genişleme paketi ile kaldırılan içerik geri dönebilir

Murathan Özlü 4.05.2022 - 18:15
İleride yayınlanacak bir Dying Light 2 genişleme paketi ile oyuna eklenmeyen bazı içerikler, esinlenme bazında bile olsa eklenebilir.

Dying Light 2 genişleme paketi, oyundan kaldırılan içeriklerden bazılarını, o ya da bu şekilde oyuna ekleyebilir. Oyuncuların en büyük merak konularından olan "kesilen içerikler" hakkında konuşan baş tasarımcısı Tymon Smektala,  oyuna eklenmeyen içeriklerin genellikle oyunun taslak aşamasından kalan ve kaldırılmayan parçalardan ibaret olduğunu vurgulamış.

Dying Light 2 genişleme paketi ile gelecek içerik veya bölgeler kaldırılan içeriklerden esintiler taşıyabilir

Tymon Smektala, oyuna eklenmeyen içeriğin yeniden elden geçirilmesindense oyuna yeni bölge veya içerik eklemenin kat be kat kolay olduğunu ifade etmiş;

" Bazı oyuncuların anlamadığı durum, oyun dosyalarında buldukları içerik kalıntılarının hepsi oyundan kesilen içerikler değil. Büyük çoğunluğu aslında eski prototiplerden kalan, dosyalardan temizlemeyi unuttuğumuz parçalar. "

Dying Light 2 genişleme paket
Yani Tymon, kesilen içerik olarak görülen model veya isimlerin aslında pek de üzerinde durulacak şeyler olmadığını ifade etmiş;

" Bu parçaları oyuna geri ekleyip onlardan bir içerik çıkarmaya çalışmak oyuna baştan yepyeni bir şey eklemekten kat be kat zahmetli ve pahalıya geliyor. Yeni genişleme paketleri ile oyuna yeni bölgeler ekleyeceğiz tabi ki, fakat bu içerikler sıfırdan tasarlanmış olacaklar."

En az 5 yıl boyunca desteklenmesi planlanan Dying Light 2'nin geliştirme sürecinde oyuncuların bol bol "kesilen içerik" görmeleri olası.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2022 12:29
şu uzun süre desteklenen oyun kafası iyi sonuç vermiyor.
dl1 de the following'den sonra çıkan dlc'ler boş boş modlardan ibaretti.

halbuki the following ile oyun çok büyüyordu, oyuna pozitif bir mekanik ekliyordu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2022 18:39
Following gibi bir DLC gelirse okeyiz de her özelliği teker teker ayrı bir DLC yapıp satarsanız pek iyi olmaz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dying Light 2 genişleme paketi  ile kaldırılan içerik geri dönebilir
İlginizi Çekebilir