Dying Light 2 için bu hafta resmi detaylar geliyor

Alparslan Gürlek 13.03.2021 - 12:24
Sonunda Dying Light 2 ile ilgili geliştirici Techland resmi bir şeyler söyleme kararı aldı ve geliştirici güncellemesi önümüzdeki hafta geliyor.

Şükürler olsun! Sonunda Dying Light 2 geliştiricisi Techland'den birileri çıkıp oyun ile ilgili bir şeyler söyleme kararı aldı. Dün gece DL2 resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan bir paylaşım oyun hakkında bir şeyler duyacağımız önümüzdeki haftayı işaret ediyor. Geliştiricinin uzun süren sessizliğinden ve oyun için "galiba yılan hikayesine dönüyor" dememizin ardından böyle bir açıklama iyi oldu. Çıkış tarihi belirsiz bir tarihe kadar ertelenen yapım hakkında bildiklerimiz gerçekten çok kısıtlı. Bakalım Techland, bir seriye ikinci oyunu çıkarma fobisini yenebilecek mi?

Dying Light 2 için yeni haberler Çarşamba günü geliyor

Geliştirici, Twitter hesabından paylaştığı gönderiyle yeni haberler için 17 Mart 2021 tarihini verdi. Oyun hakkında sonunda yeni bir şeyler duyabileceğimiz bir tarih var. Bildiğiniz gibi son zamanlarda oyun için gerçekten hayal kırıklığı yaratan şeyler duymuştuk. Geliştiricilerin üst yönetimle arasındaki anlaşmazlık nedeniyle 20 Techland çalışanı iki ay içinde şirketten ayrılmıştı. Hali hazırda belirsiz bir tarihe ertelenen Dying Light 2 için bunu duymak "galiba öldü oyun" dememize sebep olmuştu. Şimdi ise geliştirici çıkarak 17 Mart'ta yayınlayacakları bir güncelleme ile yeni şeylerin haberini verecek.

Dying Light 2 için bu hafta resmi detaylar geliyor

Gerçekten Techland'in bir seriye ikinci oyun çıkarmak konusunda nedense bir laneti var. Biliyorsunuz "Dead Island 2 ve onun hazin hikayesi" yazımızda da bunu konuşmuştuk. Geliştirici seriye yan oyunlar, genişleme paketleri gibi içerikler yayınlayabiliyorken bir oyunun yanına "2" yazmaya gelince tıkanıyor. Zombi oyunları konusunda oyuncuların güvenlerini kazansalar da devam oyunları konusunda hep sınıfta kaldılar. Hayranlar Dying Light 2 için gelecek yeni haberler beklerken biz stüdyoda işlerin fena karıştığını öğrendik. Daha öncesinde de yapım aşaması bitti ve "iyi haberler gelebilir" diyorduk. Sonunda 17 Mart Çarşamba günü yeni haberler, belki bir çıkış tarihi duyacağız.

Son haberlere göre stüdyoda üst yönetim ve geliştiriciler arasında müthiş bir anlaşmazlık var. Geliştiricilerin iddiaları, üst yönetimin yetenekli insanların fikirlerine saygı duymadıkları yönünde. Hatta doğrudan bütün oklar CEO Pawel Marchewka'yı gösteriyor. Tabi kendisinden bu konu ile ilgili bir savunma ya da açıklama gelmedi. Detayları için konuyla ilgili haberimizi buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 01:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.03.2021 22:14
Umarım patlamaz ya ilk oyunu çok beğenmedim ama chris avellone hatrına bi beklentim var oyundan
MK Okuru
MK Okuru 14.03.2021 10:41
türkçe altyazılı gelme ihtimalide var
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.03.2021 22:40
sonunda bir haber var oyundan, sonunda akıllarına geldi bu oyunun haberini duyurmak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MKY
MKY 13.03.2021 20:15
Gel artık be vicdansız
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dying Light 2 için bu hafta resmi detaylar geliyor
İlginizi Çekebilir