Dying Light 2 ilk DLC paketi için yeni detaylar

Alparslan Gürlek 19.07.2022 - 14:03
Dying Light 2 için gelecek ilk büyük DLC paketi için veri madencileri tarafından yeni detaylar paylaşıldı. Gladyatör temasını ele alacağı söyleniyor.

Dying Light 2 için gelecek ilk büyük DLC paketinin detayları veri madencileri tarafından ortaya çıkartıldı. YouTube kullanıcı Bub tarafından keşfedildiği üzere bu genişleme oyuna yeni bir konum ve bunun yanı sıra yeni senaryo içerikleri ekleyecek. Aynı zamanda yeni genişleme paketi gladyatör döneminin temasını ele alacak ve muhtemelen içerisinde gladyatör savaşına yer verecek.

Dying Light 2 için ilk DLC gladyatör temasını ele alacak

Veri madenciliği yöntemi ile elde edilen bazı bilgiler oyuna yeni birkaç NPC'nin geleceğini, diyalogların ve hikaye akışının ise bir gladyatör savaşına odaklandığını söylüyor. Yeni DLC paketinin en büyük odak noktası bu gladyatör savaşı olacakmış.

Yeni genişleme paketi bir kısmı, büyük bir opera binasında geçecekmiş. Henüz dokuları yüklenmemiş bu binanın görüntüsü ortaya çıktı ve bazı detaylar içeriyor. "Astrid Operası" olarak geçen bu yerin görselini sizler için aşağıya bırakıyorum.

Dying Light 2 ilk DLC paketi için yeni detaylar

Bu opera binasıyla birlikte kilise, metro istasyonu gibi yeni konumlar da Dying Light 2 DLC'sinde karşımıza çıkacak. Hikayesinde seslendirilmiş 2000'den fazla diyalog bulunacak ve iki farklı sonu olacak. Oyuncular arena mücadelelerine katılıp başarılarıyla kendilerini yükselterek hikayede ilerleyecekler. Tabi bu mücadeleler hem savaş hem de parkur şeklinde olacak. Zaten Dying Light 2 hali hazırda diğer zombi oyunlarının arasından parkur özelliği ile sıyrılan bir yapım.

Bildiğiniz gibi Mayıs ayında oyun için gelecek ilk DLC paketi ertelenmişti. Geliştirme yol haritasına göre Dying Light 2 DLC paketi karşımıza Eylül ve Kasım ayları arasında çıkabilir. Henüz resmi bir çıkış tarihi ne yazık ki duyurulmuş değil.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 12:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dying Light 2 ilk DLC paketi için yeni detaylar
İlginizi Çekebilir