Dying Light 2 RTX ve DLSS desteğine sahip olacak

Ersin Kılıç 25.08.2021 - 01:10
NVidia yaptığı açıklama ile Gamescom fuarına dair bazı açıklamaların yanı sıra Dying Light 2 RTX ve DLSS desteğini de duyurdu.

Geçtiğimiz saatlerde düzenlenen Xbox sunumu ile başlangıç yapan Gamescom 2021 fuarından ilk duyurular gelmeye başladı. NVidia yaptığı açıklama ile Dying Light 2 RTX ve DLSS desteğinin yanı sıra Battlefield 2042 bundle paketleri ve Marvel's Guardians of the Galaxy oyunu hakkında da açıklamalar yaptı. Firmanın verdiği bilgiler ve detaylar şu şekilde;

Dying Light 2 RTX ve DLSS desteğine sahip olacak

Almanya'nın Köln kentine sanal yolculuk yapan NVIDIA, bir kez daha Gamescom'dan çıkan PC oyun haberlerinin çoğunun arkasındaki itici güç konumunda.

Marvel's Guardians of the Galaxy, NVIDIA DLSS ve Işın İzlemeyle Piyasaya Sürülüyor

NVIDIA, Marvel's Guardians of the Galaxy 26 Ekim'de piyasaya çıktığında PC sürümünün ışın izlemeli yansımalar ve NVIDIA DLSS ile piyasaya sürüleceğini ve GeForce RTX oyuncularına kusursuz bir PC deneyimi sunacağını duyurdu.

Dying Light 2 Stay Human’a NVIDIA DLSS ve Işın İzleme Geliyor

Aralık ayında piyasaya çıkacak olan Dying Light 2 Stay Human, NVIDIA DLSS'nin yanı sıra ışın izlemeli yansımalar, global aydınlatma ve gölgeleri içerecek.

Dying Light 2 RTX ve DLSS desteğine sahip olacak

GeForce RTX Masaüstü ve Dizüstü Bilgisayarlarla Birlikte Battlefield 2042 Bundle Paketi 

Haziran ayında NVIDIA, Battlefield 2042'nin resmi grafik ortağı olduğu ve oyunun NVIDIA DLSS ve NVIDIA Reflex'i destekleyeceğini duyurdu. GeForce RTX teknolojileriyle dolu olan Battlefield 2042, GeForce RTX oyuncuları için mükemmel bir deneyim sağlıyor.

Gamescom'da Battlefield 2042 bundle paketinin sınırlı bir süre için belirli GeForce RTX masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarla birlikte satılacağı duyuruldu. Tüm ayrıntılara linkteki makaleden erişilebiliyor. Fragman ve websitesinden daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

Escape from Tarkov ve Rust’a Reflex Optimizasyonları Geliyor

NVIDIA, Unity Engine tabanlı oyunlar için optimizasyonlar ve Boost Modunda iyileştirmeler içeren NVIDIA Reflex için bir güncelleme yayınladı. Unity motoruyla oluşturulmuş son derece popüler çok oyunculu oyun olan Rust ve Escape From Tarkov, güncelleme alan ilk iki oyun. Escape from Tarkov’ta gecikme seviyesindeki düşüş miktarının %38'den %58', Rust'ta ise %38'den %51'e yükseldiği görülebilir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dying Light 2 RTX ve DLSS desteğine sahip olacak
İlginizi Çekebilir