Dying Light'ın Battle Royale Modu steam erken erişimde

Ahmet Özçilingir 17.09.2018 - 11:04
Bad Blood Steam'de Erken erişime girdi

Gün geçmiyor ki bir Battle Royale oyunu daha duyurulmasın. Bu oyunlardan biri de giren Bad Blood... Dying Light'ın Battle Royale modu Bad Blood, Steam'de erken erişime açıldı. Bad Blood'un oynanış görüntülerinin de yer aldığı, oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcı üzerinden izleyebilirsiniz.

Dying Light'ın Battle Royale Modu Bad Blood steam erken erişimde

Battlefield 5, Call of Duty: Blakc Ops 4 derken şimdi de Dying Light'ın Battle Royale modu geliyor. Yapımcı firma Techland geçtiğimiz Ağustos ayında, Dying Light'ın Battle Royale modu, Bad Blood'un duyurusunu yapmış, oyunun Eylül ayında erken erişime gireceğini duyurmuştu. Bad Blood, Steam erken erişimdeki yerini aldı. PvP ve PvE oyun modlarının yer alacağı Dying Light: Bad Blood hızlı ve tempolu oyun mekanikleri ile dikkat çekiyor. 12 kişiye kadar desteklenen serverlarda zombilerin ele geçirdiği şehirde sadece bir kişi hayatta kalacak. Parkur elementlerinin de dikkat çektiği Dying Light'ın Battle Royale modu, bakalım türe yeni bir soluk getirmeyi başarabilecek mi? Battle Royale türünde rekabet git gide kızışıyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
r3ckerTR
r3ckerTR 17.09.2018 13:47
Yalnız oyunun yapımcıları Battle Royale değilde Brutal Royale olarak adını geçiriyor ve piyasadakilere pek benzemiyor farklı ve güzel bir yapısı var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.09.2018 12:24
12 kişi battle royal mı olur 1-man standing olur, olsa olsa
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dying Light'ın Battle Royale Modu steam erken erişimde
İlginizi Çekebilir