E3 2008'den beklentiler

Ağahan Çelik 3.06.2010 - 12:31
E3 2008'den beklentiler

E3 2008'den beklentiler

2008 E3 oyun fuarı hızla yaklaşırken, herkesin kafasında kendi oyunuyla ilgili beklentiler oluşmaya başladı. www.videogamer.com sitesinin oluşturmuş olduğu “E3 2008’de En Çok Beklenenler Listesine" gelin hep beraber bir göz atalım.

E3 2008'den beklentiler

10- Alan Wake
Alan Wake oyununu bundan önceki E3 fuarında da görmüştük fakat o zamanlar bize oyun hakkında çokta da fazla bir bilgi verilmemişti. Oyunun yapımı hala sürüyor ve Xbox 360 oyunları arasında yapımı hala süren en gizemli oyun şu sıralar "Alan Wake". Bakalım "Alan Wake" fuarda karşımıza nasıl çıkacak?

E3 2008'den beklentiler

9- Crysis: Warhead ve yeni duyrulan PC oyunları
Günümüz modern konsolları uzun süredir marketlerde satılıyor, bunun yanında PC oyunları da oyunlarda yüksek kalite sunmaya devam ederken, bu kalite her geçen gün artmaya da devam ediyor. E3 2008’de bir kucak dolusu PC oyunu göreceğiz ama bunların arasından bizim bildiğimiz ve beklediğimiz "Crysis: Warhead" oyunu en ilgi çekenlerden biri. Oyundan yeni görüntülerin ve yeni haberlerin olması, hayranlarının umutla bekleyişi için güzel bir son olacak.

E3 2008'den beklentiler

8- Dead Rising ve Lost Planet oyunlarının devamı
Capcom’un geliştirmekte olduğu iki yeni oyunun sırları önümüzdeki ay açığa çıkacak. Oyunda keşfedilecek daha büyük, düz ve geniş arazilerin olması ve maksimum co-op keyfinin bulunması "Dead Rising 2’den" beklentiler arasında. "Lost Planet" ilk oyununda çok fazla bir başarı elde edemese de, Capcom’un devamını getireceğini duyurması E3 2008’de "Lost Planet’i" en çok beklenenler arasına taşıyor.

E3 2008'den beklentiler

7- Herkes için demolar
Microsoft, oyunlarının çıkmasına daha aylar varken çıkardığı demolarla hayranlarını tatmin etmeyi çok iyi başarıyor. E3 2005’de ki korkunç "Lost Planet" demosu bunun en iyi kanıtı. Bu seneki beklentiler arasında; "LittleBigPlanet", PSN için "Killzone", "Banjo Kazooie: Nuts and Bolts", Xbox Live için "Too Human" ve "Super Mario Bros. 2" bulunuyor.

E3 2008'den beklentiler

6- Super Mario Bros. 2
"Super Mario Galaxy" çıkalı henüz daha bir yıl olmamışken, Nintendo, DS için yeni bir "Super Mario Bros" duyurdu. Beklentiler arasında oyunun el konsolunda wi-fi sayesinde co-op oynanabilmesi de yer alıyor. Nintendo’nun duyurduğu yeni bir "Super Mario Bros", hayranları tarafından mutlaka alınacak olan iyi bir oyun olma özelliğini taşıyor.

E3 2008'den beklentiler

5- Xbox Live Arcade için Halo
Microsoft, son zamanlarda in-house stüdyoları tarafından XBLA için hazırlanmakta olan projelerin başlıklarına değinmişti. Beklentiler "LittleBigPlanet" kadar iyi bir görsel izleyebilmek kadar tabii ki uçuk bir aksiyonun da yanında. Bir nevi "Metal Slug’un" modernize edilmiş görselleriye, dual analog tuş control sisteminin birleşmesi gibi.

E3 2008'den beklentiler

4- God of War 3
Milyonlarca hayran kitlesi olan sıra dışı oyun "God of War’ın" yeni oyunu "God of War 3’ün", PS 3’e çıkması sabırsızlıkla bekleniyor. E3 2008’de de daha çok sadece bir trailer bekleniyor. Eğer Kratos bu sefer de görünmezse, fanları için gerçekten üzücü olacak. Oyunun çıkış tarihi daha çok 2008 olarak bekleniyor fakat 2009’a sarkma ihtimali de var.

E3 2008'den beklentiler

3- Henüz duyurulmayan yeni Halo oyunu
Henüz duyurulmamasına rağmen hayranları E3 2008’de "Halo 4’ün" kesin olarak duyrulmasını bekliyorlar. Unreal 3 ile hazırlanan FPS oyunu şu an üçleme durumunda. Beklentilerse E3 konferanslarında "Halo’nun" bir üçleme halinde kalmayacağının duyrulması yönünde.

E3 2008'den beklentiler

2- Yeni Legend of Zelda (Wii)
Uzun zamandır serisi devam eden ve büyük hayran kitlesi yaratan oyun “Legend of Zelda” serisinin devamını getirecek olan oyunun E3 2008’de su yüzüne çıkarılması umuluyor. "Twilight Princess" ile Wii yoluna koyulan uzun soluklu oyunun serisini devam ettirecek yeni oyununuysa, en çok Wii kullanıcılarını ilgilendiriyor.

E3 2008'den beklentiler

1- Microsoft’tan yeni portatif cihaz
Microsoft’un oyun ayağını Xbox ve PC oyunları her ne kadar rahat olarak taşısa da, Microsoft’tan E3 2008’de beklenen en önemli yenilik yeni bir portatif cihaz duyurması yönünde. Bu beklentilerin yanında cihazla ilgili bazı tahminlerde de bulunuluyor. İşte bunlardan bazıları: En az Xbox kadar güçlü olması, kaliteli ve görkemli bir görünüşüyle beraber iki adet anolog tuşu bulunması ve Xbox Live destekli olmasıyla beraber rahatça indirilebilir oyunlar sunması gibi…


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 12:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
E3 2008'den beklentiler
İlginizi Çekebilir