EA Play, 31 Ağustos'ta Steam platformuna geliyor

Ersin Kılıç 19.08.2020 - 12:23
EA Games değişiklikler yaptığı ve bir süredir üzerinde durduğu EA Play sisteminin 31 Ağustos'ta Steam platformunda yayınlanacağını duyurdu.

EA Play sisteminin Steam çıkış tarihi sonunda belli oldu. EA Games bildiğiniz gibi bir süredir abonelik sistemi üzerinde değişiklikler ve yenilikler yapıyordu. Daha önce Origin Access ve EA Access olarak adlandırılan sistemin bir araya getirileceği ve tüm platformlarda EA Play adını alacağı açıklanmıştı. Abonelik ücretleriyle de ülkemizde avantajlı bir kullanım sunacak olan EA Play sisteminin 31 Ağustos'da Steam'de yayınlanacağı açıklandı.

EA Play, Steam çıkış tarihi 31 Ağustos olacak

EA Play abonelik sistemi ile birlikte diğer platformlarda olduğu gibi EA Games oyunlarının avantajlarından Steam üzerinde de yararlanabileceğiz. Daha önce yapılan açıklamada aylık abonelik ücretinin aylık 12 TL, yıllık ise 65 TL olacağı açıklanmıştı. Yurt dışında 4.99 dolardan başladığını düşünecek olursak oldukça avantajlı bir fiyatlandırma ile karşı karşıya olduğumuzu belirtmemiz gerek. Umarız bu fiyat politikasında bir değişiklik ile karşılaşmayız. EA Play sistemi ile ilgili Steam üzerinde yer alan açıklamalar şu şekilde;

EA Play nedir?

Güzel soru! EA Play, EA oyunlarını seven herkes için bir numaralı adrestir. Üyelik, daha fazla ödül, daha fazla özel deneme ve daha fazla indirim ile en sevdiğiniz EA oyunlarından daha fazlasını elde etmenizi sağlar.

EA Play, 31 Ağustos'ta Steam platformuna geliyor

İçindekiler şöyle:

- Özel görevleri ve ödülleri, üyelere özel içerikleri, yeni oyunların erken erişimlerini ve en iyi oyunlardan oluşan kütüphaneye erişimi açın.

- Seçilmiş yeni oyunları yayınlanmadan önce 10 saate kadar oynayın.

- Electronic Arts’ın gözde serilerinden ve oyunlarından oluşan koleksiyona sınırsız erişimle daha fazla oyun oynayın.

- Steam’deki oyun indirmeleri, Sezon Biletleri, Points paketleri ve DLC’ler gibi tüm dijital EA Alışverişlerinizde %10 indirimden faydalanın!

EA Play ile hangi oyunları elde edeceğim?

Battlefield™, Need for Speed™, Plants vs Zombies™, STAR WARS™ Battlefront™ ve daha birçok ünlü serimizin oyunlarını oynayabilirsiniz. Liste uzayıp gidiyor!

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 17:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.08.2020 17:23
kardeşim önçeki sayfada yazıyordu fiyatı doğru
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.08.2020 13:47
Açılan yeni Steam sayfasında fiyat yoktu. Pek hayra alamet değil gibi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
EA Play, 31 Ağustos'ta Steam platformuna geliyor
İlginizi Çekebilir