Need for Speed: Heat için çapraz platform desteği geliyor

Alparslan Gürlek 9.06.2020 - 13:37
Need for Speed: Heat için gelecek final güncellemesi, oyuna çapraz platform desteğini ekliyor. Bu güncellemenin ardından Criterion, yeni oyuna yönelecek.

Criterion Games, Şubat ayında Need For Speed: Heat geliştiricisi Ghost Games'den oyunu devralarak NFS'ye tekrar yaşam getirdi. The Burnout Paradise stüdyosu ise o günden beri Need for Speed: Heat için çalışıyor ve bırakmadan önce son bir veda busesi kondurmaya karar vermiş gibi görünüyor. Oyunun final güncellemesinde, oyuna yeni özellikler eklenecek.

Need For Speed: Heat için çapraz platform desteği geliyor

Oyuna bugün gelecek son "final güncellemesi" ile içerik düzenlemeleri yapılacak. Bu düzenlemeler arasında en parlak görüneni ise oyunun yeni içeriği; çapraz platform. Çapraz platform, oyunu oynadığınız platform hiç farketmeksizin diğer platformdan oyuncularla aynı sunucular üzerinde eşleştirmeye dahil olmanız anlamına geliyor. Yani oyunu bilgisayarından oynayan bir oyuncu, PlayStation 4 ya da Xbox One üzerinden oynayan bir oyuncuya karşı mücadele edebileceği gibi, konsol oyuncuları da birbirleri arasında yarış yapabilecek.

Need for Speed: Heat için çapraz platform desteği geliyor

Need For Speed: Heat için gelecek bu son güncellemenin ardından, Criterion Games tüm odak noktasını yeni bir Need For Speed oyunu olarak belirleyecektir. Halen oralarda neler olduğunun, ne üzerinde çalıştıklarının bilgisi ya da herhangi bir detayı maalesef mevcut değil. Fakat ilerleyen vakitlerde adını çok duyacağımız bir Need For Speed oyunu geliyormuş gibi hissediyorum. Geliştiricinin açıklamaları da umut veren türden.

Criterion Genel Müdürü Matt Webster yaptığı bir açıklamada şunlara değindi:

Matt Webster: "Need for Speed: Heat'in çıktığı günden bu yana oyuncular Palm City içinde kapışmaya devam ediyor, biz de bu esnada oyunda neleri sevdiğinizi ve nelerin daha iyi olabileceğine dair düşüncelerinizi dinliyoruz. Bu anlayışla, Need For Speed hayranları ve daha fazlası için en etkileyici, en sosyal bağlantılı ve aksiyon dolu oyunu yaratmak için müthiş bir temel edindik."

Matt Webster bu anlamda toplulukla iletişimi koparmadan, onların oyun hakkında iyi ve kötü geri bildirimlerini alarak diğer projeye yönelecekmiş gibi görünüyor. Bu temelde ilerleyip başarısız olan çok az proje var. Bekleyip göreceğiz.

Ayrıca, Need For Speed: Heat oyunu da EA Access ve Origin Access Basic Vault'a eklenecek. Geçtiğimiz hafta içinde de 12 EA oyunu ile birlikte Steam'de yerini aldı. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 08:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
System32
System32 9.06.2020 15:47
en başta oyunda sokak yarışlarına uygun müzikler eklenmeli saçma sapan müziklerle yarış hissiyatı baltalanıyor ve güzel bir hikaye olmalı şahsen payback hikayesi heat'ten kat be kat daha iyiydi forza kalitesinde full arcade ve simülasyona yakın modifiye motor bakımı vs. olsa çok güzel olmaz mı ? çok mu şey istiyoruz sen bir yarış oyunusun need for speed !
MK Okuru
MK Okuru 10.06.2020 08:08
Sen çok biliyosun zaten. Madem bu kadar bilgilisin neden buralarda boş yapıyosun? Git bi oyun stüdyosuna işe gir. Herkes oturduğu yerden akıl verir olmuş pes
Kalan Karakter: 300 Gönder
Need for Speed: Heat için çapraz platform desteği geliyor
İlginizi Çekebilir