EA Play Live etkinliğinde yapılan tüm duyurular

Eren Eroğlu 23.07.2021 - 15:00
EA Play Live etkinliğinde Battlefield, Dead Space gibi beklenen yapımlar hakkında yeni detaylar ortaya çıkarken, sürpriz duyurularda oldu.

Oyuncular tarafından uzun zamandır beklenen EA Play Live etkinliğini geride bırakmış bulunuyoruz. Her ne kadar geçtiğimiz haftalarda Mass Effect, Dragon Age ve Skate 4 gibi oyunların bu etkinlikte yer almayacağı duyurulmuş olsa da, oyunculara eski bir markanın geri döneceğini söyleyerek Dead Space için ışıkları yakmıştı. Toplamda 7 adet duyuru yapılan sunumu, yaklaşık olarak 100.000 kişi, resmi Electronic Arts YouTube kanalından eş zamanlı olarak takip etti.

EA Play Live etkinliğinde yapılan tüm duyurular

Gösteri öncesi pahalı bir meze

EA Play Live etkinliği başlamadan önce EA, bir müzik eşliğinde The Sims™ 4 Cottage Living Expansion Pack'in dünya çapında erişime açıldığını duyurarak başladı. Resmi sitesinde bu duyuruyu gösteri öncesi bir meze olarak adlandıran EA, 40$'lık genişletme paketini satışa sundu. Ülkemizde 269 TL'den satışa çıkan bu pakette köy hayatı vurgulanıyor. Hayvanlar yetiştirip, kendi bahçenizde çalışacağınız bu paket, bir köy hayatı deneyimi sunarken, 2 Eylül öncesinde satın alacaklar için de ekstra bonuslar sağlanacağı belirtiliyor.

EA Play Live etkinliğinde yapılan tüm duyurular

Codemasters'tan yeni bir oyun

EA Play Live etkinliği başladığında, araya sıkıştırılmış komik olmayan planlamış espriler ve kahkahalar dışında hemencecik ilk duyuru belirdi. Codemasters tarafı GRID Legends'ı duyururken, oyun hakkında bazı detaylar verildi ve Steam sayfası açıldı. Serinin 2022'de çıkacak olan oyunu GRID Legends, ön görülemez yarış atmosferi ve sürükleyici bir oynanış vaat ediyor. Ayrıca içerisinde Ncuti Gatwa gibi ünlü oyuncuların da yer aldığı bir oyuncu kadrosu ile kapsamlı bir prodüksiyona sahip olduğunu vurgulayan GRID Legends, oldukça etkileyici bir yarış hikayesi sunmayı hedefliyor. GRID Legends, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One ve PC için 2022'de çıkacak.

Yeni bir Apex Legends karakteri

EA Play Live etkinliğinin 2. duyurusunda ise Respawn tarafından birkaç bilgi geldi. Apex Legends'in yeni sezonunda gelecek olan yeni bir karakter ve oyuna eklenecek olan yeni rekabetçi arenalar hakkında bilgiler verilirken, yeni karakter olan Seer'in kabiliyetlerini görmüş olduk. Eklenecek olan yeni rekabetçi arenaların çok daha çekişmeli bir mücadele sunacağı belirtilirken, ekibin yeni haritalar üzerinde çalışıyor olduğunu da öğrendik. Apex Legends'ın yeni sezonu olan Emergence ve yeni karakteri Seer hakkında daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki fragmana göz atabilirsiniz.

Bir EA Originals oyunu

Lost in Random, bir EA Originals oyunu olan Fe'nin yapımcıları Zoink Games tarafından geliştiriliyor. Aksiyon-macera ve keşif türlerinin bir araya geldiği bu yapım, her vatandaşın kaderinin atılan bir zar ile belirlendiği gotik peri masalı teması ile karşımıza çıkıyor. Kendine ait oldukça hoş bir görsel tarzı olan bu yapımda, destansı taktiksel zar savaşları ve karanlık bir masal ile karşı karşıya geleceğiz. Lost in Random, 10 Eylül 2021'de Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC için çıkacak. Oyun Steam'de 219 TL'den ön siparişe açılmış bulunuyor.

Knockout City yeni sezonu

EA Play Live etkinliğinde yapılan bir diğer duyuru ise Knockout City'nin ''Fight at the Movies'' olarak adlandırılan yeni sezonu. Yeni sezon, oyunculara oldukça gelişmiş yeni bir harita sunarken, klasik filmlerden esinlenen dinamik alanlara da sahip. Knockout City'nin yeni sezon fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Battlefield Portal modu

Kendi savaş alanımızı kendimizin yaratabileceği bir mod olan Battlefield Portal duyuruldu. Eski Battlefield oyunlarının özlenen haritalarını da yenilenmiş bir şekilde içerecek olan Battlefield Portal modu, Battlefield 2042'de bizlere istediğimiz savaş ortamını yaratmamıza olanak sağlayacak. Oldukça fazla kişiselleştirme seçeneği bulunan bu mod 22 Ekim'de çıkacak olan Battlefield 2042'nin içerisinde olacak.

Beklenen an Dead Space Remake

EA Play Live etkinliğinin kapanış sunumu olarak ise Dead Space Remake duyuruldu. Senelerdir bu duyuruyu bekleyen serinin hayranları ve bu tarz bir korku oyununu ilk defa deneyimleyecek olan oyuncular için oldukça güzel bir haber. Dead Space, Frostbite Engine ile tamamen yeniden tasarlanacak. Göz alıcı grafikler ile karşımıza çıkarken, gelişmiş bir oynanış, gelişmiş bir hikaye ve karakter tasarımı da içerecek.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 15:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
System32
System32 26.07.2021 10:57
Mass Effect nerede eyy EA !!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.07.2021 15:32
Valla onu bunu bilmem ama ben dead spaceciyim arkadaş
MK Okuru
MK Okuru 26.07.2021 10:22
Üçüncü oyun adam değildir. Ama ilk iki oyun adamın dibidir.
MK Okuru
MK Okuru 23.07.2021 16:23
Peki üçüncü oyun adam mıdır beyler?
MK Okuru
MK Okuru 23.07.2021 15:57
Çok doğru dedin kral ben de has dead spaceciyim
Kalan Karakter: 300 Gönder
EA Play Live etkinliğinde yapılan tüm duyurular
İlginizi Çekebilir