EA, bir şekilde PUBG'nin video oyun dünyasını değiştirdiğine inanıyor

Furkan Güler 1.02.2018 - 11:27
Başarılı yapım, Electronic Arts'ı da etkilemiş.

EA Games'in geride bıraktığımız gün yaptığı açıklamaların arasında PlayerUnknown's Battlegrounds'un da lafı geçti. Electronic Arts'ın yetkilileri, PlayerUnknown's Battlegrounds'un video oyun endüstrisinde oyunculuk anlayışını değiştirdiğine inanıyor. Oyunun başarısını inkar edemeyen yetkililer, ayrıca Battlefield serisi için oynanış anlamında yeniliklerin peşinde koştuklarını da belirttiler. 30 milyon oyuncu barajını geride bırakan başarılı yapım, 3 milyonun üzerinde aktif oyuncu tarafından oynanıyor.

PlayerUnknown's Battlegrounds'un mekanikleri EA Games ekibini oldukça etkilemiş

Şahsen PlayerUnknown's Battlegrounds'un, video oyun dünyasına nasıl bir inovatif mekanik kattığını bulamadım. Oyunu aktif bir şekilde oynayan bir oyuncu olarak, PlayerUnknown's Battlegrounds'un içerisinde bulunan oynanış mekaniklerini pek fazla yenilikçi bulamıyorum. Battlefield serisinin harita tasarımlarını ve çekirdek oynanış mekaniklerinde değişikliğe gideceklerini belirten EA Games, bakalım yeni oyunlarda nasıl değişiklikler ile karşımıza çıkacak?

PlayerUnknown's Battlegrounds'un ateş etme dinamiklerini belirten Andrew Wilson ve ekibi umarız Battlefield serisini PUBG'ye benzetmez. Keza Battlefield serisi içerisinde yıllardır kendi kendine oluşmuş gerçekçi oynanış dinamiklerini bir çırpıda sırf yeni nesil oyuncular için silmek büyük bir hata olacaktır .

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 21:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.02.2018 01:20
Abi battlefield ı serice çok severim ama ni değişikliğe gitseler iyi olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
kahvebitti
kahvebitti 1.02.2018 12:46
tabiki başarılı olur sizin gibi aaa oyun yapıp 280 300 lira alıp mikro ödeme p2w itemler eklemiyorlar oyuna
Manhunt Two
Manhunt Two 1.02.2018 18:33
Pubg bunların tersi diye mi başarılı oldu ? tamamen popülerlikten başarı elde etti.
Kalan Karakter: 300 Gönder
EA, PUBG'nin video oyun dünyasını değiştirdiğine inanıyor
İlginizi Çekebilir