EA SPORTS FC logosu ve ilk resmi bilgiler yayınlandı

Basın Bülteni 6.04.2023 - 19:14
EA SPORTS’un yeni markası EA SPORTS FC, logosu ve ilk bilgileri yayınlandı. Oyun 7 Nisan'da tüm dünya liglerinde, 100’den fazla maçta ismini duyuracak.

Geçtiğimiz sene isim değiştiren FIFA serisi, EA SPORTS FC markasıyla yepyeni bir futbol vizyonuna imza atmaya hazırlanıyor. Yapımın yeni kimliği ve EA Sports FC logosu, futbol oyunlarının geleceğinde çok önemli bir yeri olacağını gösteriyor.

EA SPORTS FC logosu ve resmi bilgiler yayınlandı

EA SPORTS FC konsol, mobil, çevrimiçi oyunlar ve espor ürünleri aracılığıyla yüz milyonlarca taraftarı birbiriyle etkileşime sokmayı hedefliyor ve yeni bir futbol deneyimi yaratarak futbol heyecanını en iyi şekilde yaşatmak için EA SPORTS çatısı altında yer alan bir platforma dönüşüyor.

Buradan kayıt olabilir ve şimdiden bu büyük kulübün parçası olabilirsiniz.

EA SPORTS FC logosu ve ilk resmi bilgiler yayınlandı

EA SPORTS FC markası, dünyanın en büyük liglerinde, 100'den fazla maçta ismini duyuracak. Futbolseverler yeni marka kimliğini, EA SPORTS ortakları olan; Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1, WSL, NWSL, CONMEBOL ve daha fazlası aracılığıyla ilk kez duymuş olacaklar.

Küresel futbol arenasındaki birçok isim EA SPORTS’a katılarak bu yepyeni futbol deneyiminin yeni bir çağ başlatmasına ortak olacak ve yüzlerce lig, takım, marka ve sporcu, bugün itibarıyla EA SPORTS FC logosunu kendi platformlarında yayınlamaya başlayacak.

EA SPORTS FC Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Nick Wlodyka, "EA SPORTS FC'nin hikayesi burada başlıyor. Küresel futbol topluluğunu bir araya getiren 30 yıllık liderlik üzerine yepyeni bir futbol deneyimi ve futbolseverlerin öncelikli olduğu bir gelecek inşa ediyoruz." diyor ve ekliyor, "EA SPORTS FC, bu spor için yeniliğin ve değişimin bir sembolü olacak. Temmuz ayında tüm futbolseverlere bu deneyimin geleceği hakkında daha fazla bilgi vermek için sabırsızlanıyoruz"

EA SPORTS FC logolu atkı

Tasarım konusunda futboldan ilham alan yeni EA SPORTS FC markası, futbolu çok boyutlu olarak temsil eden, futbol kültüründe yer alan üçgen şeklini temel alıyor.

Pas tekniklerinden set oyunlarına kadar kullanılan üçgen şekli, EA SPORTS futbol deneyimlerinin köküne işlenmiştir: İlk 8-bitlik oyunların izometrik görüş açısından oynanmasından, en modern oyunlarımızın her pikselini oluşturan üçgen poligonlardan oluşmasına, maçlarda her sporcunun üzerinde görünen ikonik oyuncu gösterge sembolüne kadar.

EA SPORTS FC Topu

30 yıldır interaktif futbol deneyiminin tanımını yapan EA SPORTS, tüm oyun platformlarındaki 150 milyon taraftardan oluşan küresel bir futbol topluluğunun oluşmasını sağlamış durumda. EA SPORTS FC’nin ortaklarıyla birlikte futbolseverleri ön plana koyduğu bu yepyeni futbol deneyimi ile birlikte var olan bu topluluk desteklenmeye ve büyümeye devam edecek.

EA SPORTS’un yıllardır sürdürdüğü ¨bir araya getirme¨ ve ¨yenilikçilik¨ ilkesiyle oluşan taraftar topluluğu; 19.000'den fazla tam lisanslı oyuncuya, 700 takıma ve 30 lige erişim sağlayacak ve 300'den fazla küresel futbol ortağının desteğiyle -kadın futbolu da dahil- özgün ve rakipsiz bir futbol deneyimi yaşayacak.

Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 15:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.04.2023 16:24
yine yapmışlar balon şovlarını :) biraz da banlayamadıkları! hilecileri, saçma sapan yapay zekalarını, berbat online sistemi ve pay to win'i konuşsalardı ya. Ea bildiğimiz Ea, bakalım Fifa resmi adını hangi firmaya verip nasıl bir oyun yaptıraca
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost86
Ghost86 7.04.2023 23:58
Yine maç içindeki paslar, ortalar, şutlar yüzde yüz bize ait değilmiş gibi yapay hissettirmesin yeter. Topun kendine ait bir tok ağırlığı ve serbestliği olsun artık.
Ghost86
Ghost86 10.04.2023 11:31
09:46 demek istediğim bu değil. Manuel kontrol haricinde topun kendine has ağırlığı tepkimesi kısıtlı ve orantısız. Bunu manuele alsan da rahatlıkla hissediyorsun. Senden bağımsız oyunun topun yönüne ve alacağı şiddete karşı bir müdahalesi var ve bu his oyunda tüm kontrolün sende olmadığını yapay bir şekilde oynadığını hissettiriyor.
MK Okuru
MK Okuru 8.04.2023 09:46
Ayarlardan manuel yap.. pasları şutları sen ayarla..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.04.2023 21:13
EA SPORTS FC 2024 çıktığı vakit yeni seriye FIFA ya göre yeni neler eklenmiş veya eldeki neleri kaybetmiş, konuya ilgili herkes görecek zaten!
FIFA serisini yeniden başka oyun firması tam lisanslı çıkarttığı zaman EA muhtemelen havlu atacak futbol oyunu liginde! Tabi yok olmayacak, 2. ci olacak! ;)
MK Okuru
MK Okuru 7.04.2023 18:02
Rekabet iyidir fifa oldukça güzel zaten, umarım güzel bir fifa oyunu yapılır ve fc'ye rakip olabilir.
MK Okuru
MK Okuru 7.04.2023 14:20
KOMİK bir yorum yapmışsın, bu oyunun bütün altyapısı bütün programları fifanın elindemi sanıyorsun :) fifa yepyeni bir yapı ile oyunu yapacaklar oda anlaştığı firma ile, ve şu anda EA'nin elinde hazır sistem var ve üzerine ekleyerek EA FC 24 'ü sunarak liderliğinin devam ettirecek bu kadar basit....
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.04.2023 13:43
umarım takım isimleri değişmez peste çok sıkıcı bir durumdu ya bir ara man blue nun gerçek bir takım olduğunu bile düşünmeye başladım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.04.2023 06:45
Bundan ümitliyim.. yeni markası olduğu için baya değişiklik yaparlar ve hatalı çıkarmamaya çalışırlar. Çünkü bu isimle ilk çıkışları ve bu ea için çok önemli..
Kalan Karakter: 300 Gönder
EA SPORTS FC logosu ve ilk resmi bilgiler yayınlandı
İlginizi Çekebilir