EA'nın ağzından yeni bir "Dead Space" çıktı!

Murat Halilbeyoğlu 8.05.2012 - 15:10
Çıkış tarihi bile az çok belli oldu!
Bugün EA'nın yaptığı yatırımcılar çağrısında ünlü korku serisi Dead Space'in üçüncü oyunu hakkında ilginç bir bilgi ortaya çıktı. Buna göre serinin yeni oyunu 2013'ün mali yılı içerisinde yayınlanacak.

EA yaptığı çağrıda "Temelde yine bir çok sevilen markalar yılı olacak. Bu markalar; Madden NFL, FIFA, Sim City, Medal of Honor, Dead Space ve Need for Speed'in yanında The Simpsons Tapped Out ve Bejeweled adlı mobil oyunlarımız da mevcut" şeklinde belirtti.

EA'nın ağzından yeni bir "Dead Space" çıktı!
Şimdi bu bahsedilen oyunun Dead Space 3 mü yoksa farklı bir Dead Space oyunu mu olup olmadığını bilmiyoruz ancak yatırımcılara söylenene göre mart ayında biten mali yıldan önce bir Dead Space göreceğiz.

Game Informer'ın haberine göre ise bu konu üzerine EA'ya mail atan siteye basın sözcüsü "Şu an için bunun hakkında hiçbir şey söyleyemem ancak haziranda yapılacak E3'te birkaç tane büyük oyunu açıklayacağız" cevabını vermiş.

Daha önceden de Visceral'ın binasında Dead Sapce 3 afişini görmüştü ancak bu zaman kadar bu derece sağlam desteklenmiş bri bilgi ulaşmamıştı.
Yorumlar 15
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 02:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
EA'nın ağzından yeni bir "Dead Space" çıktı!
İlginizi Çekebilir