EA'ye göre "oyunların altın çağına giriyoruz"

Can Furkan Gözütok 3.07.2014 - 10:44
"Endüstri değişimi kucaklamalı"
Electronic Arts'ın COO'su Peter Moore, an itibariyle oyunların "altın çağına" girdiğimizi ve endüstrinin bu değişimi kucaklaması gerektiğini belirtti.

Artık geçmişteki gibi belirli oyunlar ve belirli fiyatlar bulunmadığını, insanların envai çeşit türdeki oyunları çok farklı fiyatlarla bulabildiğini belirtti. Konuyla ilgili Moore, "Bana göre oyunların altın çağına giriş yapıyoruz. Nerede olursanız olun, hangi bütçeye sahip olursanız olun sizin için uygun olan oyunu bulabilirsiniz. İşte tam da burada biz devreye giriyoruz. EA olarak bizim işimiz siz oyunculara istediğiniz şekilde oyun tecrübeleri yaşatmak ve yarattığımız büyük markalarla başarının devamlılığını yakalamak." açıklamasını yaptı.

Tabii oyunculuk anlayışı büyüdükçe ve değiştikçe bazı anlarda zorlandıklarını itiraf eden Moore, oyun piyasasının anlık değişkenliğini kucaklaması gerektiğini belirtti. Konuyla ilgili Moore, "Oyun anlayışlarının ve oyuncuların değiştiği bir gerçek. Biz de oyun endüstrisi olarak bu değişimi kucaklamalıyız. Artık müşterileri bunu zorla alacaksınız çünkü piyasayadaki tek şirket biziz diyerek zorlayamazsınız. Bu devirde oyuncular bizleri istedikleri gibi oyun yapmamız için zorlamakta." açıklamasını yaptı.

EA'ye göre "oyunların altın çağına giriyoruz"
Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2024 17:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
EA'ye göre "oyunların altın çağına giriyoruz"
İlginizi Çekebilir