Echo of Soul, Steam'de küllerinden tekrar doğmayı planlıyor

Korhan ONUK 15.11.2018 - 14:37
Hem de oldukça yakın bir tarihte.

Nvius tarafından Unreal motoru ile geliştirilen Echo of Soul 2013 yılında çıkış yapmıştı. Özellikle zorlayıcı oyun sonu içerikleri ile oyuncuların ilgisini çeken yapım, 2015 yılında kapanmıştı. Bir süredir PC platformu için tekrar çıkış yapacağı söylenen oyun, Steam üzerinde ortaya çıktı.

Echo of Soul, Steam üzerinden 21 Kasım'da tekrar çıkış yapacak.

Echo of Soul, orta çağ tarzında geliştirilmiş bir MMORPG oyunu. Oyunda toplamda 7 farklı sınıf (warrior, archer, rogue, sorceress, warlock, paladin ve guardian) yer alıyor. Oyuncular karakterleri ile çeşitli silahları giyip, farklı büyüleri öğrenerek kötülükle savaşıyorlar. Geliştirildiği Unreal grafik motoru sayesinde çıktığı dönem için grafikleri oldukça iyi gözüken oyun,  RPG severler tarafından da olumlu yorumlar almıştı.

Blue Portion tarafından yayımlanacak olan Echo of Soul, Steam sayfasında yazan bilgiye göre 21 Kasım 2018 tarihinde çıkış yapacak. Oyun çıkışında ücretsiz olmayacak, oyuncuların oyunu satın almaları gerekecek. Oyunun çıkışta % 40 indirimli olacağı belirtiliyor. Bana göre oyunun eski başarısını yakalaması oldukça zor. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2024 17:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Echo of Soul, Steam'de küllerinden tekrar doğmayı planlıyor
İlginizi Çekebilir