Ekran kartı markası Palit yeniden Türkiye’de

Ersin Kılıç 4.05.2020 - 17:51
1988'de kurulan ve üst seviye ekran kartlarıyla dünyaca tanınan Tayvanlı ekran kartı üreticisi Palit yeniden Türkiye pazarına giriyor.

1988’de kuruluşundan bu yana faliyet gösteren Palit’in, Taipei ve Hong Kong başta olmak üzere Avrupa’da ofisleri bulunuyor. Müşteri memnuniyetine ve ürünlerine verdiği destekle dikkat çeken şirket, dünyanın en büyük ekran kartı üreticilerinden NVidia ile birlikte çalışarak ekran kartlarının performansını her zaman geliştirip en yüksek seviyede tutmaya çalışıyor. Palit’in dünya çapındaki tüm tesislerinin ISO 9001 sertifikası ve tüm ekran kartlarının ise WHQL sertifikası bulunuyor.

Ekran kartı markası Palit yeniden Türkiye’de

Özellikle kalitesini kanıtlamış ürünlerini uygun fiyatlarla satışa sunmasıyla dikkat çeken Palit, yüksek kaliteli ekran kartlarını her kesimden kullanıcıya ulaştırmayı hedefliyor. Ürün gamında her seviyeden NVIDIA ekran kartları bulunan şirket 4 farklı ekran kartı tasarımı sunuyor. Sahip olduğu boyutlarla ve tek fan sistemiyle kompaktlık sağlayan StormX modeli küçük bilgisayar kasaları için idealken Dual/GP (Gamingpro), çift fan sistemiyle uygun fiyatla yüksek performans arayan oyuncular ve içerik üreticileri için ideal bir ekran kartı olarak göze çarpıyor. Diğer bir ekran kartı modeli JS (Jetstream) ise hız aşırtmaları için üst seviye teknolojiyle birlikte geliyor. Son olarak şirketin amiral gemisi olarak dikkat çeken GR (Gamerock) modeli ise rekabetçi oyuncular için ekstrem performanslar sağlıyor.

NVIDIA’nın RTX teknolojili ekran kartı modellerini kendi tasarımlarıyla güçlendiren Palit, Işın izleme (Ray Tracing) teknolojisinin bütün imkanlarını da sunuyor. Yeni nesil oyunların geleceği olarak görülen ışın izleme teknolojisi oyun grafiklerini daha gerçekçi hale getiriyor. NVIDIA’nın RTX 2060 ve üstü ekran kartlarıyla uyumlu olan teknoloji gerçek dünyadaki ışıkları, gölgeleri ve yansımaları simüle ederek üst düzey grafikli bir oyun deneyimine olanak sağlıyor.

Çin’deki fabrikalarında ürettikleri erkan kartlarını global olarak satışa sunan Palit ürünlerine Türkiye’de EKSA’nın distribütörlüğünde, e-ticaret siteleri, teknoloji mağazaları gibi birçok satış noktasından ulaşılabilecek. İleri seviye bir grafik performansını kullanıcılarla buluşturmak için Palit ekran kartları uygun fiyat, kolay bulunabilirlik ve ileri teknolojileri bir araya getiriyor.

Basın Bülteni

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 06:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
taylanz
taylanz 5.05.2020 00:36
Bir zamanların baba markası.

Tee eskilerde Hercule ekran kartım varıdı anakart büyüklüğünde.
640 480 vesa.

Sonradan s3 trio, s3 virge ve matrox millenium aldım. Matrox millenum güçlü ramdac çipiyle acayip film izletiyor, cine5 çözdürüyordu.

Sonra geforce 4 mx 440 ile palit daytona.

Ey gidi günler...
MK Okuru
MK Okuru 14.05.2020 08:16
aynen ben de yaşadım, ne günlerdi... :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2020 20:58
İş gücü çok ve doların burda yüksek olması her yatırımcının dikkatini çeker daha ucuza yapabilirler:)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2020 12:25
ne oldu doların bizi yıldıramadığını mı gördü fdgsdfgds
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2020 11:47
Güzel haber. F/P si yüksek marka her daim...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2020 03:10
Gerileyen ticarette eldeki ürünleri ve sonrasında şirketlerin varlığını sürdürebilmesi için bütün pazarlara ihtiyaçları var hele ki şu günlerde malum yerlerde çin üretimi ürünlere büyük ticari sınırlamalar getirilecek iken.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ekran kartı markası Palit yeniden Türkiye’de
İlginizi Çekebilir