Elden Ring 300 saatin sonunda yeni düşmanlar görüldü

Talha Ramazan Yüzmeç 26.06.2022 - 03:18
Bir Reddit kullanıcısı Elden Ring oyununu 300 saat oynadıktan sonra daha önce hiç görmedikleri bir düşman saldırısı gördü.

Elden Ring, ölümcül düşman ordularıyla ağzına kadar dolu, yayılan bir açık dünya oyunudur. Elden Ring'deki düşman çeşitliliği, oyunun piyasaya sürülmesinden bu yana bol övgü kazandı. Her bir ana konum oyuncuların üstlenmesi için yeni yaratıklar sunuyor. Oyunda bulunan çok sayıda düşman düşünüldüğünde, bazı Elden Ring oyuncularının ellerindeki tüm saldırıların farkında bile olmaması hiç şaşırtıcı gözükmüyor.

Elden Ring' te yeni bir saldırı gözüktü

Bu, yakın zamanda Elden Ring'te 300 saatlik oyun sürelerinde hiç görmediklerini iddia ettikleri bir saldırı gerçekleştiren bir düşmanın klibini paylaşan Elden Ring hayranı ve Reddit kullanıcısı Expedition20 için geçerli oldu. Videoda, Expedition20, Leyndell Royal Capital’in dışında, iskelet canavarlar tarafından kovalanıyor. Expedition20, Torrent ile iskeletlerin etrafında koşarken yaratıklardan biri aniden T pozu veriyor ve havada süzülür şekilde siyah alevler saçıyor.

Bunun nasıl olabileceğine dair bazı teoriler var. Bazıları bunun yalnızca Leyndell'in dışındaki belirli iskeletlerin bu saldırıyı yapabildiğini düşünürken, diğer hayranlar çok az kişinin yaratıkların nispeten hızlı öldüğü için bunu yaptığını düşünüyor. Temel olarak, çoğu Elden Ring oyuncusu, böyle bir saldırı yapma şansı verilmeden önce bu şeyleri öldürüyor.

Elden Ring' in inanılmaz boyutu nedeniyle, oyunla zaten önemli zaman harcadıktan sonra bunun gibi keşifler yapan birçok hayran hikayesi var. Bir oyuncu, Elden Ring kristal dartlarının, golem düşmanlarının birbirleriyle savaşmasını sağlamak için kullanılabileceğini keşfetti ve oyundaki belirli karşılaşmaları, aksi takdirde olacağından çok daha kolay hale getirdi. Farkına varmadan önce oyunu 400 saatten fazla oynadıklarını iddia ettiler.

Elden Ring 300 saatin sonunda yeni düşmanlar görüldü

Ancak bazen bu Elden Ring keşifleri heyecan verici olmaktan çok yürek parçalayıcı olabiliyor. Başka bir örnekte, bir oyuncu Elden Ring'de 55 saat boyunca 1 milyar rüne ulaşma hedefiyle rün çiftçiliği kurması ve ne yazık ki, oyunun oyuncuların 1 milyar rüne almasına izin vermediğini ve maksimum 999.999.999'a ulaştığını öğrenmesi ile sonuçlanıyor.

Elden Ring satış listelerinde üst sıralarda yer almaya devam ediyor, bu da her zaman daha fazla hayranın Lands Between'deki maceralarına başlayacağını gösteriyor. Onların ve uzun süredir Elden Ring oyuncularının FromSoftware'in en yeni oyunlarını oynamaya devam ederken Elden Ring'de keşif yapmaya devam ettiklerini görmek ilginç olacak.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 06:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.06.2022 15:55
2. kere bitirdim. Şu an 3 teyim. Daha 1 kere bile böyle bir saldırı yemedimhshaahaj. Bir de imp backstap atmıştı bana 3. Serideyken. O da pek keyifli değildi shajqj 250 saatte ben de var şu an
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.06.2022 09:12
NG+ değil, ilk oynamamda karşılaşmıştım böyle birşey ile. Nasıl haber niteliği taşıyor anlamıyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.06.2022 19:42
Son paragrafı hidetaka miyazaki mi yazdı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.06.2022 19:30
300 saatin üzerine çıkmalarına gerek yok. haritanın o bölgesine ilk gittiğimde karşılaştım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Elden Ring 300 saatin sonunda yeni düşmanlar görüldü
İlginizi Çekebilir