Elden Ring bossu Dark Souls 3 için planlanmış

Murathan Özlü 8.07.2022 - 18:17
Bir Elden Ring bossu Dark Soul 3'te yer alan NPC Rosaria ciddi benzerlikler gösteriyor

Bir Elden Ring bossu Dark Souls 3 için planlanıp kullanılmamış olabilir. Veri madencileri Elden Ring'i rahat bırakmıyorlar denilebilir. Her gün ya iptal edilen bir görev ya da Elden Ring'de kayıp bölümler ortaya çıkıyor. ZullieTheWitch adındaki veri madencisi, Elden Ring bosslarından  Rennala ile çok benzer özellikler gösteren bir Dark Souls 3 NPC'sini fark etmiş,  Rosaria.

Elden Ring bossu Dark Souls 3 içerisindeki NPC ile benzerlikler gösteriyor

ZullieTheWitch, Dolunay Kraliçesi Rennala ile Dark Souls 3'teki Rosaria'nın tematik açıdan bir dolu benzerliği olduğunu fark etmiş. İki karakterde "yeniden doğum" teması üzerine kurulmuş durumda ve yeninden canlanabiliyorlar. Ancak bu yeniden doğum süreci pek alışıldık şekilde işlemiyor.

Elden Ring bossu Dark Souls 3
Rennala dövüşü sırasında boss yerine Rennala'nın kızları ile dövüşmeniz gerekiyor. Rennala'nın kızları da savaş arenasının çevresinde dolanıp size büyü atarken, arenanın çevresine serpiştirilmiş beşiklerden yeniden doğuyorlar. Dark Souls 3'te, Rosaria'nın yer aldığı odaya bakınca da, tavandan sarkan beşikler göze çarpıyor. Ayrıca Rosaria'nın, Dark Soul 3 dosyaları içerisinde, "boss kategorisinde" yer aldığını ifade ediyor. Souls severlere göre Miyazaki ve ekibi, Demon's Souls'dan beri bu tarz kararları alıyorlar. Bir oyunda kullanamadıkları bir boss fikrini, mutlaka başka bir oyuna yediriyorlar.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 06:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
Elden Ring bossu Dark Souls 3 için planlanmış
İlginizi Çekebilir